iPhone Kullananlar Memnunmusunuz?

ben iPhone 7 serisi ilk çıktığında tanıştım 2016 sonuymuş, şarjına ısısına kılıfına vs dikkat ettim ve 15 PM alana kadar batarya hariç hiçbir şekilde hiçbir sorun yaşamadım öyle söyleyeyim. 7yi yurt dışından aldığım için 15i de dışarıdan aldım, hala çok memnunum.

Fiyat performans olmadıkları bir gerçek ancak alırsanız da üzeceğini zannetmiyorum. Ancak ben baz modellerini yeterli bulmuyorum alabiliyorsanız pro almanızı tavsiye ederim.

Şarj olarak asla memnun etmeyecektir. İphone kullanıp sarjından memnunum diyen varsa telefonu ya 1 seneliktir yada iphone fanboyudur.

değer kaybetme olmuyor en azından bir güncelemeyi haftalarca beklemiyoruz saniyesinde geliyor ekosistem zaten başka bir dünya
değer kaybetmemesi konusunda ve ekosistem açısından güzel evet

16 pro var yok ya ben beğenemedim gece performansı çok kötü kendi elimle mağazadan almamış olsam çakma derim o derece yani s22 vardı gece video performansı daha güzeldi

Uzun yıllar android kullanıcısı olarak bu zehire bulaştığım için kendimi çok mutlu hissediyorum. Keşke biraz daha erken tanışsaydım diyorum. Eko sisteminden akıcılığına kadar beni fazlasıyla tatmin ediyor.

1786898308043.webp

Uzun yıllar android kullanıcısı olarak bu zehire bulaştığım için kendimi çok mutlu hissediyorum. Keşke biraz daha erken tanışsaydım diyorum. Eko sisteminden akıcılığına kadar beni fazlasıyla tatmin ediyor.

Alıntıyı görüntüle
şu ekosistem olayı müthiş bir şey

apple ın pil optimizasyonu iyidir telefona abanmıyorsan sıkıntı yoktur her telefonda çoğunlukla böyledir
İphone 17 base modeli 5-6 saat ekran süresi zor veriyor. Mobil veri açıkken 5G ile arka planda kendi kendine şarjı azalıyor telefonun. Abanmalık bir durum yok. Pil konusunda bütün iphone modelleri vasat. Özellikle pil sağlığı 6 ay ile 1 sene arası düşünce dahada dayanılmaz bir hal alıyor. Hem android hem iphone kullanmış biri olarak ben kameraya önem veriyorum günde iki kere sarja takarım telefonu diyorsanız iphone alın. Şahsen ben artık kamera farkının eskisi gibi devasa bir fark olmadığını düşünüyorum. Yapay zeka konusunda samsung daha önde. Kamera tarafında eskisi gibi sosyal medyada fotoğraf kalitesinde bozulma vs. olmuyor. Şuan iphone almak için işletim sistemi dışında başka bir sebep yok.

İphone 7 var evde halen canavar. Ben 13 kullanıyorum ve sıfır kasma. Oyun vb çok oynamam. Mac Air m1 laptop var 2021 de aldım. Her işimi görüyor.

İPhone pahalı gibi gözükebilir ama uzun vade de karlı. Fiyatı düşmez. Cihaz uzun süre stabil kullanırsın.

Fiyatını haketmiyor çok overrated fiyatları yarıya düşse mantıklı derim. 3 yıl kullandım pil sağlığı %70'e kadar düştü. Kamerası normal çekimde iyi lakin zoom için ila pro veya pro max almak zorundasınız. Düz sürüm pişmanlıktır. 60 hz ekran yapay zeka desteği yok zoom yok pili hızlı eskiyor.

Samsung S serisinde düz modelde kamera geride kalıyor rakiplerine göre. Ultradan şaşmamak lazım. Kısaca Pro-ultra almadıkça güzel deneyim elde edemiyorsunuz iki marka içinde geçerli.

İphone 17 base modeli 5-6 saat ekran süresi zor veriyor. Mobil veri açıkken 5G ile arka planda kendi kendine şarjı azalıyor telefonun. Abanmalık bir durum yok. Pil konusunda bütün iphone modelleri vasat. Özellikle pil sağlığı 6 ay ile 1 sene arası düşünce dahada dayanılmaz bir hal alıyor. Hem android hem iphone kullanmış biri olarak ben kameraya önem veriyorum günde iki kere sarja takarım telefonu diyorsanız iphone alın. Şahsen ben artık kamera farkının eskisi gibi devasa bir fark olmadığını düşünüyorum. Yapay zeka konusunda samsung daha önde. Kamera tarafında eskisi gibi sosyal medyada fotoğraf kalitesinde bozulma vs. olmuyor. Şuan iphone almak için işletim sistemi dışında başka bir sebep yok.
kamera ile işim çok yok arada manzara veya kendime selfie çekerim dahası yok,iphone arayüz çok güzel geliyor ama pil ve ekran hz değeri olarak beni üzüyor açıkçası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İphone 7 var evde halen canavar. Ben 13 kullanıyorum ve sıfır kasma. Oyun vb çok oynamam. Mac Air m1 laptop var 2021 de aldım. Her işimi görüyor.

İPhone pahalı gibi gözükebilir ama uzun vade de karlı. Fiyatı düşmez. Cihaz uzun süre stabil kullanırsın.
hocam 13 te pil sıkıntısı yaşıyormusunuz? günü çıkarıyor mu 3200 mah yetiyormu 1 güne

Geri