Yaklaşık telefonu alalı 1 sene oluyor 2025 agustos da aldım sıfır kutudan çıkardım çok fazla takılmıyorum sarja şu zaman takım falan diye istediğim zaman takıp istediğim zaman çıkarıyorum 301 devir de %95 sağlık normalmidir ?
temmzu 2025 den beri 93-355 bendeYaklaşık telefonu alalı 1 sene oluyor 2025 agustos da aldım sıfır kutudan çıkardım çok fazla takılmıyorum sarja şu zaman takım falan diye istediğim zaman takıp istediğim zaman çıkarıyorum 301 devir de %95 sağlık normalmidir ?
Benim bu şekilde cihaz iphone 15 proYaklaşık telefonu alalı 1 sene oluyor 2025 agustos da aldım sıfır kutudan çıkardım çok fazla takılmıyorum sarja şu zaman takım falan diye istediğim zaman takıp istediğim zaman çıkarıyorum 301 devir de %95 sağlık normalmidir ?
Bence seninki biraz fazla düşmüşYaklaşık telefonu alalı 1 sene oluyor 2025 agustos da aldım sıfır kutudan çıkardım çok fazla takılmıyorum sarja şu zaman takım falan diye istediğim zaman takıp istediğim zaman çıkarıyorum 301 devir de %95 sağlık normalmidir ?
Gayet normal hocam bence bir arkadaşım ilk senesinde 91 e düşürmüştü pil sağlığınıYaklaşık telefonu alalı 1 sene oluyor 2025 agustos da aldım sıfır kutudan çıkardım çok fazla takılmıyorum sarja şu zaman takım falan diye istediğim zaman takıp istediğim zaman çıkarıyorum 301 devir de %95 sağlık normalmidir ?
iphone 12 de devir gösteriyo muBenim bu şekilde cihaz iphone 15 pro
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bence seninki biraz fazla düşmüş
Aynı 16 modeliniGayet normal hocam bence bir arkadaşım ilk senesinde 91 e düşürmüştü pil sağlığını
Maalesef bizde göstermiyor hocamiphone 12 de devir gösteriyo mu
Normal hocam ben geçen sene eylülde aldım şuan 92 de sağlık sizinki iyi kalmışYaklaşık telefonu alalı 1 sene oluyor 2025 agustos da aldım sıfır kutudan çıkardım çok fazla takılmıyorum sarja şu zaman takım falan diye istediğim zaman takıp istediğim zaman çıkarıyorum 301 devir de %95 sağlık normalmidir ?
bunu yazarken 91 olmuşNormal hocam ben geçen sene eylülde aldım şuan 92 de sağlık sizinki iyi kalmış
Anladım hocam eyvallahGayet normal hocam bence bir arkadaşım ilk senesinde 91 e düşürmüştü pil sağlığını
Devir kaç hocam ?Normal hocam ben geçen sene eylülde aldım şuan 92 de sağlık sizinki iyi kalmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bunu yazarken 91 olmuş
Dostum telefonun döngü sayısı 1000 2,5 yıl sonunda 80 civarina inecek zatenYaklaşık telefonu alalı 1 sene oluyor 2025 agustos da aldım sıfır kutudan çıkardım çok fazla takılmıyorum sarja şu zaman takım falan diye istediğim zaman takıp istediğim zaman çıkarıyorum 301 devir de %95 sağlık normalmidir ?