4k Oyun İçin RX 9070 XT Yanına AMD Ryzen 5 7500f Yeter mi

4kda ultra 60fps çoğu oyunda oynatıyor fsr olmadan, cyberpunkta batırıyo biraz
İşte bende onu diyorum hocam. 2k da 120 fps oynamak varken daha akıcı bir hisle neden 4k da 60 fps takılayım ki ?

1080P bile besliyor 7500F, 4K'da çok çok rahat besler. Zaten çözünürlük arttıkça yük GPU'ya biniyor, 7500F yanda köşede piknik yapar xD

Çözünürlük yükseldikçe yük ekran kartına daha çok biner işlemci önemi azalır rahat besler. 7500f öyle güçsüz bir işlemci değil ki. Eski nesilde kalması şaşırtmasın.

Çözünürlük yükseldikçe yük ekran kartına daha çok biner işlemci önemi azalır rahat besler. 7500f öyle güçsüz bir işlemci değil ki. Eski nesilde kalması şaşırtmasın.
tam olarak öyle değil işlemciye binen yük değişmiyor. sadece darboğaz daha az hissediliyor. 7500f 9070xt kullanıyorum evet yetiyor

fps oyunu olarak Cs oynuyorum zaten başka oyunlarda 4k için işlevselliği önemli değil ve yeterliyse almayı düşünüyorum

tam olarak öyle değil işlemciye binen yük değişmiyor. sadece darboğaz daha az hissediliyor. 7500f 9070xt kullanıyorum evet yetiyor
Küçük düzeltme için teşekkürler. Ben de bir ek yapayım, cümleler büyük harfle başlar. Noktadan sonraki cümleler de büyük harfle başlar.

Fiyat farkından ötürü 9700x yada 7500X3D işlemci yerine 9070xt ekran kartının yanına 7500f yeter mi darboğaz olur mu 4k görüntü için birde fiyatlar artar mı ileride güncellemek istiyorum eğer alırsam
5070ti 7500f kullanan deneyimlerini aktaran vardı çok sorun yaratmaz

Geri