Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Depodan daha önce ekran kartı alan varmı, nasıl kondisyonlarda gelebiliyor? Bir kaç alan kişi yorumu gördüm sıfıra yakın gelenler var da bozuk gelme ihtimali ne kadar oluyor?
Ben de aldım 9070XT Pulse. Kutu yırtıktı ürün jelatinli ama sonradan yapıştırılmış gibiydi. Toz tanesi yoktu üstünde kondisyonu mükemmel diye geçiyordu. Kullanıyorum herhangi bir problemi yok şu an

Hocam eksik yazmışım. Amazon ürün kutusuna jelatin atıyor. Ürünün kendisine değil. Kutuyu aç kozmetik olarak nasıl bı bak. Sıfır gelme ihtimali de var. Ekran kartı jelatinliyse sıfır diyebiliriz .
GPU'nun kendi poşetinin bantları çıkarılmıştı sıfır değil yani, kozmetik olarak çok temiz parmak izi falan göremedim

Distribütör seni değişim evrağıyla yollamaz , sana direk değişim yapar veya misliyle yeni ürün gönderir.Örneğin sapphire ekran kartlarının türkiye distribütörü endeks bilişim.Sen bir sorun olduğu zaman bunu endeks bilişime yollarsın onlar sana değişim , tamir ne gerekiyorsa yapar , amazonla herhangi bir ilişkileri yok, sen ürünü vatandan da alsan , itopyadan da alsan amazondan da alsan senin muhatabın distribütördür.
Öyle bir şey yok, satıcı platform eğer distribütör sorun çıkarırsa değişim veya iade hakkını karşılamak zorunda. Sattım kurtuldum yok.

Ben de 5080 almıştım az önce geldi ve iki tarafta da jelatinleri duruyor. Aca hiç açılmamış ürün mü diye bi düşündürdü.
Urunun garanti sorgusunu yaptiniz mi?
Nvidia gpulari Penta getiriyor sanirim, benim gpu garantisi orada ve MSI'in websitesinde gorundu (12 2028)..

Ve sanirim benimki de 0 urundu, gpunun jelatinleri uzerindeydi (bunu tekrar yapistirmak zor veya ustalikla ugrasmak deli isi gibi geldi :) Alsesuar posetleri de acilmamisti, kutu hasarsizdi.

Ben de aldım 9070XT Pulse. Kutu yırtıktı ürün jelatinli ama sonradan yapıştırılmış gibiydi. Toz tanesi yoktu üstünde kondisyonu mükemmel diye geçiyordu. Kullanıyorum herhangi bir problemi yok şu an
Garanti başlangıç tarihini kontrol eder misin sana zahmet olmazsa. Kutunu üzerindeki barkodda Axxxxxx ile başlayan kısım. Aynı şekilde Sapphire alan arkadaşlar sizde gördüyseniz kontrol edin bi
Garanti sitesi

bende mac mini m2 pro aldım 16/512 bakalım nasıl gelecek bilmiyorum durum olarak yeni gibi mükemmel kullanılmış yazıyor hayırlısı artık ::)

bende mac mini m2 pro aldım 16/512 bakalım nasıl gelecek bilmiyorum durum olarak yeni gibi mükemmel kullanılmış yazıyor hayırlısı artık ::)
hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın.
kaça aldınız acaba? ben de takip ediyordum, denk getiremedim demek ki.

Son düzenleme:
aylar süren kovalama sonrası nihayet ipad a16 alabildim, 12 ağustosta açılıp açık şekilde kurmadan iade edilmişti şarjıda 5 falandı, depoya düşmesi için etiketleri yırtılmış hissi aldım şarj devir sayısı 1 di üretim tarihide hazirandı. bence apple ürünlerinde bilinçli olarak alınıp etiketleri yırtıp iade edip depodan daha ucuza getirmeye çalışıyorlar.

fiyat 41.447 liraydı bankada kampanya vardı 39.500 liraya getirdim bakalım merakla bekliyorum belki çok temiz bir şey gelecek belkide tam tersi bilemiyorum hayırlısı çok sıkıntılı olmazsa iade etmeyeceğim bu fiyata bir daha alamam
hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın.
kaça aldınız acaba? ben de takip ediyordum, denk getiremedim demek ki.
öncelikle çok teşekkür ederim inşallah size de denk gelir. Yani baya bir araştırma yaptım 1 gün boyunca kimse almadı dedim herhalde çokta iyi bir indirim değil ama baktım genel olarak benim işimi görür usb a portu falanda var taşıması kolay mac mini m4le kapışır diyorlar bilmiyorum açıkcası mac miniler çok düşmüyor ama macbook neo da vardı uzun süre alan olmadı hatta sonra baktım alan olmuş fiyat olarak 39.500 liraya getirdim

Öyle bir şey yok, satıcı platform eğer distribütör sorun çıkarırsa değişim veya iade hakkını karşılamak zorunda. Sattım kurtuldum yok.
Değişim veya iade kararını zaten distrübütör veriyor.Sen ürünü aldığın yere yolladığın zaman sadece aracı sokmuş oluyorsun.Örneğin distrübütör sence kullanıcı hatası yazıp ürünü geri yollarsa aldığın firma sana başka ürün verecek mi ? .Amazon depodan alınan ürünlerde tabi fatura isterlerse sadece depo garantisini kullanabilirsin, genelde isterler ama istemeyen firmalar da var.

1787183134867.webp

Geri