4k Oyunlar İçin Ekran Kartı Önerisi

Denemediğmi nerden biliyorsun?

007 100fps de zaten akıcı.

2. 2x mfg olmuyor. 🤣 🤣 🤣 🤣
Mfg mi yazmışsın sen veya ben? Sahte kare demişsin. Ki mfg veya düz fg olsun çağın nimeti bunlar. Sen o kadar yazıma ragmen en takılınmayacak seylere takılıyorsun 100 fps te akıcıymısta 2x mfg olmuyomusta mısta musta.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia MFG de gerçek fps hissi vermiyor tabi ki kötü demiyorum oturmuş ve güzel bi teknoloji ama 20K lık bir teknoloji değil 20k az para değil 90 fps sahte karelerle birazcık daha akıcı olacak diye 20k çok abartı bir rakam ayrıca vramda aynı
Aga nasıl vermiyor ben bizzat kullanıyorum ya. Amdnin de fgsini kullandım alakaları yok. Hadi fsr bi nebze de fg de çok başında yolun amd. Nvidia tutturmuş bişeyler

Nvidia MFG de gerçek fps hissi vermiyor tabi ki kötü demiyorum oturmuş ve güzel bi teknoloji ama 20K lık bir teknoloji değil 20k az para değil 90 fps sahte karelerle birazcık daha akıcı olacak diye 20k çok abartı bir rakam ayrıca vramda aynı
Daha geçen ay 41'e 5070ti satıldı vatanda.
20k farka değmez ama 4k'da oyunların oynanmasını sağlıyor.
9070xt ise fps olarak tatmin etmiyor.
2k sistem için araniyorsa 9070xt çok iyi kart.

Mfg mi yazmışsın sen veya ben? Sahte kare demişsin. Ki mfg veya düz fg olsun çağın nimeti bunlar. Sen o kadar yazıma ragmen en takılınmayacak seylere takılıyorsun 100 fps te akıcıymısta 2x mfg olmuyomusta mısta musta.

Aga nasıl vermiyor ben bizzat kullanıyorum ya. Amdnin de fgsini kullandım alakaları yok. Hadi fsr bi nebze de fg de çok başında yolun amd. Nvidia tutturmuş bişeyler
Amd fg ile aynı değil çok daha gelişmiş bunu görmeyen kör ama native hissi hayatta veremez hele fps 60 altına düştüğünde felan 60 ve üstü fpslerde stabil işe yarayan bi teknoloji

Amd fg ile aynı değil çok daha gelişmiş bunu görmeyen kör ama native hissi hayatta veremez hele fps 60 altına düştüğünde felan 60 ve üstü fpslerde stabil işe yarayan bi teknoloji
Ya o tamam ona bisey diyen yok zaten kendisi diyor min 60 fps lazım diye. de 70 fps in akıcılığı ile mfg de aldıgın 170 fps in akıcılığı aynı değil. Ben kullanırken ciddi şekilde akıcı oldugunu görüyorum açınca. Ha native 170 ile mfg 170 bir değildir ona bisey diyemem. Ama native 70 ile mfg 170 arasında daglar kadar fark var

1. 300/100 kaç X yapar.
2. 2x mfg akıcı değil nerede dedim? Alıntı bekliyorum!!!! 007 gibi oyunlarda 100 alıyorsan zaten akıcı mfg açmaya ne gerek var?

Mfg için henüz erken!!! Bazı oyunlarda bozulma epey fark ediliyor.

1. 300/100 kaç X yapar.
2. 2x mfg akıcı değil nerede dedim? Alıntı bekliyorum!!!! 007 gibi oyunlarda 100 alıyorsan zaten akıcı mfg açmaya ne gerek var?

Mfg için henüz erken!!! Bazı oyunlarda bozulma epey fark ediliyor.
Hala Türkçe yi doğru okuyamıyorsun. 2x mfg değil diyorsun önce sonra 2x mfg akıcı değil nerede dedim diyorsun. 300/100 kaç x yapar gibi kopartıcı bir şeyre yanıt bile vermiyorum zira mfg 3x in = 3 kat fps falan oldugunu sanıyorsun bu da konuya ne kadar uzak oldugunu gösteriyor. 007 yi oynayıp bitirdim ilk yarı fg kapalı 2. Yarı açık şekilde. Bariz akıcılık farkı olustu. Off sekilde de 100 alıyordum.

Ya o tamam ona bisey diyen yok zaten kendisi diyor min 60 fps lazım diye. de 70 fps in akıcılığı ile mfg de aldıgın 170 fps in akıcılığı aynı değil. Ben kullanırken ciddi şekilde akıcı oldugunu görüyorum açınca. Ha native 170 ile mfg 170 bir değildir ona bisey diyemem. Ama native 70 ile mfg 170 arasında daglar kadar fark var
Min 60 fps oluncada 2x den sonrası gereksiz geliyor bana 3x 4x daha çok gecikme bozulma yapıyor Amd de de şuan destekleyen oyunlarda 2x FG gayet kaliteli tabi ki kaliteli dediğim herkesin kullanabildiği frame gen değil desteğin daha az olduğu donanımsal olan. Fsr 4 desteği bence gayet iyi çoğu oyunda var ama diğer frame gen zayıf maalesef redstone hele

Merhaba arkadaşlar 4k yüksek/ultra ayarlar fsr/dlss mfg fg gibi teknolojileri kullanarak oyun oynicam bütçem 50k 2.el sıfır fark etmez Rx 9070 xt 38k mi almalıyım yoksa 4080 süper 48k mi almaliyim 5070 var 36k 5070 ti bütçemi aşıyor 5070 süperi beklemeli miyim ama 2027 de bellek krizi yüzünden büyük zam gelebilir diyorlar ben 4080 süperden yanayım sizce hangisini almalıyım 5070 ti fiyatları yıl sonunda az düşer mi beklemeli miyim fikirlerinizi bekliyorum oynıyacağim oyunlar ağırlıklı olarak the last of us ve resident evil serileri rt ışın izlemeyle işim yok ztn
Saphire ve ya asus un 9070xt sine bakın daha iyi olur

Bırakın 9070XT ile mutlu kalmaya devam etsin tek iyi olduğu şey 9070XT'nin native oyun performansı onun dışında RT - PT - Super Resulation + MFG ile nvidia çok daha önde şimdi 2. Ray Reconstruction özelliğini sunmaya başladı kaldkı ki oyun dışına çıktığınız da 3D, Video Edit yani cuda destekli uygulamalarda fark 2 katına yaklaşıyor(1 Nesil önceki 40701TI S kullanıyorum 9070xt den yarı yarıya erken edit süresi alıyorum neredeyse) tabii ki de Nvidia burada daha önde. Sonrasında geliyorlar AMD f/p ürünü hayır değil sadece içine ram koy ve bas bu kadar tek amacınız native oyunculuk ise evet mantıklı ama onun dışında mantıklı değil kaldı ki ek olarak sunduğu uygulama hizmetinde Nvidia daha önde. Sizin amacına ne hitap ediyorsa onu alın diğer markalar yok f/p değil çöp değil bırakın artık.

Son düzenleme:
Hala Türkçe yi doğru okuyamıyorsun. 2x mfg değil diyorsun önce sonra 2x mfg akıcı değil nerede dedim diyorsun. 300/100 kaç x yapar gibi kopartıcı bir şeyre yanıt bile vermiyorum zira mfg 3x in = 3 kat fps falan oldugunu sanıyorsun bu da konuya ne kadar uzak oldugunu gösteriyor. 007 yi oynayıp bitirdim ilk yarı fg kapalı 2. Yarı açık şekilde. Bariz akıcılık farkı olustu. Off sekilde de 100 alıyordum.
Okuduğunu anlama kıtlığı var galiba!!!! 2x, mfg akıcı olacak. Noktalama işaretlerine takılıyorsan elli tane hatanı bulurum. Aradaki virgülün eksik olduğunu anlayamıyyorsun yazık!!!

mfg 3x in = 3 kat fps falan oldugunu sanıyorsun .

Yine altı boş iddia. Ben mfg 3x fps verir diye bişeyden bahsettim mi? Alıntı alayım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Senin çıkarımın.

İlk alıntıyı hala göremedim. İkinciyi de birincinin yanına eklersin.

Azıcık mantıklı düşünsen native 100 alanın 300 alması demek mfg açık demek istiyorum. Fg ile 3 kat fps nerde görülmüş. Biraz basit matematik ve mantıkla bulabilirsin. Bunu bile idrak edemiyorsun.

Buradan yeni çıkarım yapmadan şunu da yazayım. Native 100 mfg ile 300 olunca araya sahte kareler giriyor akıcılık bozuluyormuş gibi anlıyorsun çıkarımını yapma. 🤣

Benim yazdığımı tam anlamıyorsan tekrar oku. Anlamıyorsan cevap verme. Çünkü saçmalıyorsun.

100 fps akıcı olan oyunu sahte karelerle görüntü bozularak 300 oynayacağıma 100 de native oynarım. Bütün dünya kabul ediyor mfg oyunlarda bozulma yapıyor diye sana sahte kareli AKICI oyunlarınla hayattında başarılar.

Kendi kendinle çeliişiiyorsun mfg güzellemesi yapıyorsun sonra da fg ile oyunu bitirdim sorun yoktu diyorsun. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Son düzenleme:
tek avantaj dediğin 20k arada 5k fark var gibi yazmışsın hocam
Evet fiyat avantajı haricî hangi konuda AMD daha iyi?

Yani şunu demek istiyorum 9070xt, 5070 ti'ın çok daha ucuz bir alternatifi ama aynısı veya daha iyisi değil.

Evet fiyat avantajı haricî hangi konuda AMD daha iyi?

Yani şunu demek istiyorum 9070xt, 5070 ti'ın çok daha ucuz bir alternatifi ama aynısı veya daha iyisi değil.
bence arada o bütçeye alınacak çok daha iyi bir şey varsa 9070 xt, yoksa 5070 ti daha mantıklı
mesela adamda 4k edge lit ips vardır aradaki farkla mo32u24 alabilir
elinde mo32u2 ve üstü monitör varsa diğer her şeyi tamsa 5070 ti daha mantıklı

9070 xt alan biri yeni nesil gelene kadar 4k 100 fps rahat oynar(ayar fullerse 80, 6000 serisi veya 4k pt de yamulmayacak kart çıkınca geçer devam eder

Geri