Yeni Aldığım Sistemi Değerlendirir Misiniz?

İstersen iade et kral amd sistem bozmaz diyorsan daha fp bir şey toplarsın
Amd ekran kartı bozar. Bende çok düşündüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pcie yuvalarına takılan m2 yuvaları vardı onlardan bir tane alıp işini çözebilirdin. Başka bir sistem alacağın zaman aklında bulunsun.
Evet ondan haberim vardı da böyle olsun istedim hem mhz de daha yüksek diğerlerinden

Alıntıyı görüntüle

Sistemi bu gece incehesap.com dan aldım 3 taksitli şekilde 68.000 TL ye geldi sizce nasıl fiyatına göre. Birde monitör alacak param kalmadı 😔. Kendimi zorlayarak da olsa birkaç bine alabileceğim SIFIR monitör önerebilir misiniz?
Öncelikle sistem pahalı. Bu paraya 5060 gerçekten üzücü. Ssd min 1tb olmalıydı. Ve kasa ve psu markası sıkıntılı bilen biri sistemini asla bu psuya teslim etmez. İptal etme şansın varsa iptal et sonuç olarak parayı ağaçtan toplamıyoruz. Paranın hakkını verecek bir sistem illaki düşer alırsın.

Öncelikle sistem pahalı. Bu paraya 5060 gerçekten üzücü. Ssd min 1tb olmalıydı. Ve kasa ve psu markası sıkıntılı bilen biri sistemini asla bu psuya teslim etmez. İptal etme şansın varsa iptal et sonuç olarak parayı ağaçtan toplamıyoruz. Paranın hakkını verecek bir sistem illaki düşer alırsın.
Bu paraya daha iyi bir sistem atabilir misiniz hazır sistem şeklinde

aynı fiyata 9060XT hazır sistem var üstelik peşin taksitli.
Hocam bunu 61 bin için mi diyorsunuz

üstelik 1TB ssd

üstelik 1TB ssd
bu sistemin hem ekran kartı 5060Tİ ayarında hemde SSD si 1TB bide üstüne vade farksız taksitli tabikide pahalı hatta kazık

üstelik 1TB ssd

bu sistemin hem ekran kartı 5060Tİ ayarında hemde SSD si 1TB bide üstüne vade farksız taksitli tabikide pahalı hatta kazık
hocam amd ekran kartı istemiyorum ısınamıyorum yoksa daha ucuz tabiiki ve aldığım sistemdeki okuma yazmanın hızlı olması önemli 500 bilerek tercih ettim 250 de elimde var onu takacağım bana hayli hayli yetiyor olmadı ilerde uyguna düşürürsem ssd veya hdd alırım

üstelik 1TB ssd

birde yeni fark ettim amazondan alışveriş hiç yapmadım hep bi çekincem var yani amd ekran kartı istesem bile amazondan almazdım

birde yeni fark ettim amazondan alışveriş hiç yapmadım hep bi çekincem var yani amd ekran kartı istesem bile amazondan almazdım
amazon bugün için en kaliteli alış-veriş sitelerinden bir tanesi ,arada 16k fiyat farkı var o fiyata rami 32 lersin sana kalmış senin paran ben sadece fikrimi söyledim.

amazon bugün için en kaliteli alış-veriş sitelerinden bir tanesi ,arada 16k fiyat farkı var o fiyata rami 32 lersin sana kalmış senin paran ben sadece fikrimi söyledim.
Teşekkür ederim hocam varsa eğer monitör önerisi lazım. Birde amazonu ufak tefek şeylerle denemeye başlamalıyım sanırım ama amazon com dan mı almalıyım tr den mi.

İndirim kovalayacaksın hocam bu işler çat pat olmaz
Teşekkür ederim hocam. Aslında parça parça indirimlerle almak aklımda vardı toplardım da ama hani o kadar para verdikten sonra bir şeyde hata yaparsam çok sıkıntı olur dedim birde kablolamayı düzenli yapmak benim için işkence hazır olsun dedim aceleyle de bu kadar oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,928
Üyeler
202,738
Son üye
mustaa
Geri