Ona Umut verdiysen artık sahiplenmek zorundasınSokaktaki yavru kedi baya miyavladi peynir verdim sonra da kucağıma çıkıp direk yattı hıyar
bunu nereye koyayim 16 derecede ölmez dimi
neden kiYok ya evde bakamam
soğuk öldürmez de sokak şartları blm. Eve alabileceksen kaçırma hem de yavru gecinip gidersiniz.Sokaktaki yavru kedi baya miyavladi peynir verdim sonra da kucağıma çıkıp direk yattı hıyar
Hocaam ne kritik noktası o zaten. Peynir vermesen hadi neyse derdimdeYok ya evde bakamam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Peynir verdik sadece![]()
16 dereceSokaktaki yavru kedi baya miyavladi peynir verdim sonra da kucağıma çıkıp direk yattı hıyar
Benim evdeki evim müstakil olduğu için dışarda takılıp geri eve geliyor, otele çevirmiş beyimiz evi. Baya balkondan falan da geliyor yaniSokaktan kedi sahiplenmek herhalde 34 yıllık hayatımda yaptığım en doğru 3 şeyden biriydi. Mamasını, suyunu ver, kumunu değiştir o kadar. Sokağa çıkarma derdin yok bir şey yok ama balkona kedi filesi, camlara da kediler için özel sineklik taktıracaksın. Kedilerin derinlik ve yükseklik algısı çok iyi değil, aşağı atlıyorlar.
Kedi bakımı kuş bakmaktan daha kolay bu arada, kendi kendine oynar. Zaten yavruyken 18 saat civarı uyur, o sırada çocuğun gibi hissetmeye başlarsın
16 dereceora nere öyle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benim evdeki evim müstakil olduğu için dışarda takılıp geri eve geliyor, otele çevirmiş beyimiz evi. Baya balkondan falan da geliyor yani