Rehber Iron Psu Tier List & Database Artık Site Olarak Yayında: İronscalelabs.Com

Teşekkür ederim hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

A+ olmasını beklerdim ama sanırım yüksek watta sesli olmasından dolayı puan kırmışsınız
Hem sesten hem 0 desibel olmamasından hemde FFP olmamasından kırdım. A+ güç kaynaklarında 0 desibel bulunduğu gibi ses performansı daha iyi oluyor.

En tepeye "Gamepower PSU alınır mı?" yerine bunu sabitleseler keşke 🙃

Hem sesten hem 0 desibel olmamasından hemde FFP olmamasından kırdım. A+ güç kaynaklarında 0 desibel bulunduğu gibi ses performansı daha iyi oluyor.
Açıklama için teşekkür ederim.

Bu psu beni uzun süre götürür umarım. 5090 falan almam zatem maks 5080 5070 ti tarzı kartlar kullanıyorum. 9800x3d ile 5070 ti kullanıyorum ve ikisinede undervolt ayarı yaptım. Şu an bir sorunlar karşılaşmadım.

Açıklama için teşekkür ederim.

Bu psu beni uzun süre götürür umarım. 5090 falan almam zatem maks 5080 5070 ti tarzı kartlar kullanıyorum. 9800x3d ile 5070 ti kullanıyorum ve ikisinede undervolt ayarı yaptım. Şu an bir sorunlar karşılaşmadım.
Götürür götürür. Bu güç kaynağı götürmeyecekte hangi güç kaynağı götürecek.

Götürür götürür. Bu güç kaynağı götürmeyecekte hangi güç kaynağı götürecek.
Anladığım kadarıyla büyük bir zaafı yok galiba. Bir tek ses ve ffp sıkıntısı var ama büyük problem değil gibiler. Ben şu ana kadar ses sorunuyla karşılaşmadım ama yüksek güç tüketimine çıkmadığım için olabilir.

Yaklaşık birkaç aydır uğraştığım IRON PSU Tier List’i sonunda ayrı bir siteye taşıdım.

Şu an veritabanında 200’den fazla güç kaynağı var. Sadece Tier vermek yerine mümkün olduğunca platform, OEM, topoloji, MOSFET/kontrolcüler, kapasitörler, korumalar, kablolar, fan, ripple-regülasyon, transient, hold-up gibi bulabildiğim verileri de tek yerde toplamaya çalıştım.

IRONScale Labs tarafında kendi yaptığım testler de var. Şu anda sitede sadece Green incelemesi ekli ama diğerleri de sonradan gelecek. Ana şema hazır olduğu için kalanlarda daha çok fotoğrafları düzenlemem gerekiyor. Şu ana kadar 4 PSU ve 7 telefon adaptörünü; ripple, regülasyon, sıcaklık ve çeşitli yük testleri dahil olmak üzere inceledim. Zamanla kendi testlerimi de artıracağım.

Bir de Alpha PSU Tavsiye Asistanı var ama özellikle belirteyim: şu an bayağı, hem de bayağı beta. Yani satın alma önerisi almak için kullanılmasını asla önermiyorum; daha çok sistemin nasıl çalıştığını denemek için koydum. Fiyatlandırma ve sıralama mantığını çözersem o zaman güvenin.

Site:

Eksik veri, yanlış fotoğraf, yanlış bileşen eşleşmesi veya saçma çalışan bir yer görürseniz yazarsanız sevinirim. Özellikle mobil tarafta farklı cihazlardan geri bildirim işime yarar.​
hocam merhaba bu ürünü aldım yeni ulaştı elime sence nasıldır. yorumlara bakarak aldım.

Ekler

• IMG_2696.webp
    IMG_2696.webp
    211 KB · Hit: 11
hocam merhaba bu ürünü aldım yeni ulaştı elime sence nasıldır. yorumlara bakarak aldım.
Gayet güzel bir model, üzmez.

Anladığım kadarıyla büyük bir zaafı yok galiba. Bir tek ses ve ffp sıkıntısı var ama büyük problem değil gibiler. Ben şu ana kadar ses sorunuyla karşılaşmadım ama yüksek güç tüketimine çıkmadığım için olabilir.
O 1000W+ üstü yüklerde fark edilir. 1000W üstünü çektirmekte zaten 5090 dışında zor.

Gayet güzel bir model, üzmez.

O 1000W+ üstü yüklerde fark edilir. 1000W üstünü çektirmekte zaten 5090 dışında zor.
hocam açıkcası suanlık 5070 ti ile kullanıyordum yeni aldım ama bilgisayarı açtım geri kapanıyordu sanırım 600 w bronze psu kullanmamdan kaynaklıydı umarım bunda sorun yaşamam.

hocam açıkcası suanlık 5070 ti ile kullanıyordum yeni aldım ama bilgisayarı açtım geri kapanıyordu sanırım 600 w bronze psu kullanmamdan kaynaklıydı umarım bunda sorun yaşamam.
Sanmam. Zaten 5070 Ti'a 600W almak saçma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,368
Üyeler
203,136
Son üye
GkySt1
Geri