Hangi Kask Daha Mantıklı

Yani hocam arkadaşın da dediği gibi hangi full face kaskı alırsan al ilk başta sıkar, bunaltır ve görüşünü yarı yarıya kesiyor gibi gelir. Bunlara zamanla alışıyorsun. Gerçekten canını yakmayacak ama yüzünde hareket halinde sabit duracak şekilde al demişlerdi bana aldığım zaman. En iyisi deneyip alman tabii. Gece siyah vizörü geçtim füme vizorle bile görüşün kayda değer şekilde azalıyor. O yüzden şeffaf vizör + güneşliği olan bi model baksan daha iyi olur sık sık gece süreceksen.
Genel bi tavsiyem de iki dakikalık markete diye çıksan bile kaskını bağla hocam. Kaskı bağlamadığın zaman en ufak şeyde uçup gidiyor takmanın bi anlamı kalmıyor
okula git gel pazara git gel staj yerine git gel nereye gidecek olsam da o kaskı takıcam zaten evde süs eşyası niyetine almayacam kaskı dediğiniz gece olayı için de siyah vizör almicam şuanlık 491 iyi gibi c71 nasıldır

@CoNKeR @SRooX @Anarchico kusura bakmayın rahatsız ediyorum :peepokalp:
exo 491 ve hjc c71 arasında 1000 lira fark var c71 almaya değer mi?

4000-5000 bine ls2 varda çok güvenli değil diyorlardı (yarım kask olabilen modeli) alacağım kaskın yanına güzel bir interkom almakta istiyorum ona da 3000 verebilirim gibi altımda ki motor rks freccia 150 yolda saçma saçma süren çok kişi var şehir içi kullanılacak zaten benimde saçma sürdüğüm yerler oluyor olurda bir yere vurursam başıma bir darbe gelmemesi için istiyorum beni koruyacak bir şeyin olmasını istiyorum bütçem bu kadar daha üstüne de çıkamam ilk maaşımda alıcam varsa interkom önerilerinizi de bekliyorum gece hiç motor kullanmadım ama kullanırsam diye siyah vizörlü bir kask almamayı düşünüyorum güneş vizörü olursa iyi olur yaz için sanırsam scorpion da o yok size bırakıyorum çok bir bilgim yok (GÜNCELLEME İLÇE DE HER YER KAZILI DURUMDA GÖZÜME ÇOK ÇAKIL GİRİYOR ONDAN DOLAYI DA LAZIM)
ls2 nasıl güvenli değil hoca ls2 iyidir candır başka kask bilmem yani

Hocam ben 3 sene önce kask alırken bakmıştım ondan beri de sen sorana kadar hiç ilgilenmedim o yüzden net bi cevabım yok maalesef. Özelliklerine baktığımda birbirlerinden kalite anlamında devasa farklar da göremedim. Yani hangisi daha hoşuna gittiyse ve denediysen eğer(mümkünse denemeden alma) hangisi daha iyi oturduysa onu al diyeyim.

ls2 nasıl güvenli değil hoca ls2 iyidir candır başka kask bilmem yani
ya bilmiyorum yarım olan kask pek güvenli değil diyorlar önden bir kazada mekanizması kırılıyormuş falan gerek yok şimdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben 3 sene önce kask alırken bakmıştım ondan beri de sen sorana kadar hiç ilgilenmedim o yüzden net bi cevabım yok maalesef. Özelliklerine baktığımda birbirlerinden kalite anlamında devasa farklar da göremedim. Yani hangisi daha hoşuna gittiyse ve denediysen eğer(mümkünse denemeden alma) hangisi daha iyi oturduysa onu al diyeyim.
ikisini de deneyip alayım scorpionun şu acil durum zımbırtısı çok hoşuma gitti c71 de çok güzel gözüküyor da scorpion alırım muhtemelen

ya bilmiyorum yarım olan kask pek güvenli değil diyorlar önden bir kazada mekanizması kırılıyormuş falan gerek yok şimdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ikisini de deneyip alayım scorpionun şu acil durum zımbırtısı çok hoşuma gitti c71 de çok güzel gözüküyor da scorpion alırım muhtemelen
yarım derken çenesiz kasktan mi bahsediyorsun? ls2 çeneli olan versiyonu da var ve süper bir şey bence

yarım derken çenesiz kasktan mi bahsediyorsun? ls2 çeneli olan versiyonu da var ve süper bir şey bence
bende rapid 2 var mükemmellik bir şeyini daha görmedim belki giriş seviye bir kask diye böyledir yarım dediğim çene açılabilen demek istedim yanlış anlatmışım kusura bakmayın

bende rapid 2 var mükemmellik bir şeyini daha görmedim belki giriş seviye bir kask diye böyledir yarım dediğim çene açılabilen demek istedim yanlış anlatmışım kusura bakmayın
kanki çene acilabilen kaski kullanman daha kolay olur acildigini hic duymadım valla

Exo 491 ile C71 aynı segment kasklar. Çoğu özelliği çok benzer. Kafana hangisi oturuyorsa, onu al. Aralarında 1000 lira çok önemli değil, ama kalite olarak eşit düşünebilirsin.

Geri