Ryzen 7 9800x3d Yükte 160w Çekip 85 Dereceyi Görüyor.

Efe D.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
348
Bugün güzelce macunu sürdüm ve sonuç baya şaşırttı. Normalde 160w çekerken 93-95 derece görüyordum. Sizce değerler nasıl?

Am5 için nokta öneriyorum. Am4 gibi yayvan ihs yok

Veya yukarda yaptığım 5 nokta

Yayma herkesin becerebildiği bir iş olmadığı için tercih edene bıraktım ben. Yayma zahmetli her macun kabul etmeyebilir

X am5 için gerekli değil. Yapboz parçası gibi 🤣
Teşekkürler hocam deneyeceğim duruma göre. Şimdilik çok memnunum sıcakşıklar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende benzer bir sistem toplayacağım hocam indirimden b850m force wifi denk getirdim ikinci el asus a21 plus aldım ve yine indirimden liqmaxflo 360 tercih ettim 7800x3d alacaktım fakat son zamanda fiyatı artıyor 9800x3d ise indirimle 20lere düşebiliyor o yüzden o tarafa yöneliyorum gibi
Dehletül vahşet bir sistem geliyor givi

9070 xt yakışır bu sisteme birde 32 gb patriot viper

Son düzenleme:
bende benzer bir sistem toplayacağım hocam indirimden b850m force wifi denk getirdim ikinci el asus a21 plus aldım ve yine indirimden liqmaxflo 360 tercih ettim 7800x3d alacaktım fakat son zamanda fiyatı artıyor 9800x3d ise indirimle 20lere düşebiliyor o yüzden o tarafa yöneliyorum gibi
Ben şahsen 7 9850x3d yi 21kya ikinci el aldım

Ben şahsen 7 9850x3d yi 21kya ikinci el aldım
evet evet mantıklı ilan fırsat vs kaçırmamak lazım işlemci için nasıl bir test yaptınız hocam pinlere bakmaktan vs stres testi

evet evet mantıklı ilan fırsat vs kaçırmamak lazım işlemci için nasıl bir test yaptınız hocam pinlere bakmaktan vs stres testi
Zaten bu işlemcilerde pin olmuyor, pin anakartın üstünde oluyor pinlik bir durumu yok yani, 10 dakikalık occt testi istedim, yeterli geldi bana.

Bugün güzelce macunu sürdüm ve sonuç baya şaşırttı. Normalde 160w çekerken 93-95 derece görüyordum. Sizce değerler nasıl?
Güzel sonuç almışsın 👌. Hemde kasa içi yerleşimin kısıtlı olmasına rağmen. Benim işlemcim de 160w dolaylarında çekse sanırım 84-85 derece civarında çalışırdı. Kullandığım termal macunun 4. aydaki performansını test edip inceleme yazımı güncelledim şimdi. Test sonucunu sana da atayım böylece değerleri karşılaştırabilirsin.
Ekran Görüntüsü (132).webp

Zaten bu işlemcilerde pin olmuyor, pin anakartın üstünde oluyor pinlik bir durumu yok yani, 10 dakikalık occt testi istedim, yeterli geldi bana.
hocam geçen sene şehirdışından bir ürün aldım ve kötü sonuçlandı o yüzden şehirdışından almam siz elden mi aldınız

Güzel sonuç almışsın 👌. Hemde kasa içi yerleşimin kısıtlı olmasına rağmen. Benim işlemcim de 160w dolaylarında çekse sanırım 84-85 derece civarında çalışırdı. Kullandığım termal macunun 4. aydaki performansını test edip inceleme yazımı güncelledim şimdi. Test sonucunu sana da atayım böylece değerleri karşılaştırabilirsin. Alıntıyı görüntüle
Sıcaklık konusunda seni yakalayabildiysem başarmışırdım hocam 😅

hocam geçen sene şehirdışından bir ürün aldım ve kötü sonuçlandı o yüzden şehirdışından almam siz elden mi aldınız
Hocam param güvende ile alıyorsunuz zatem 2 gün test etme şansınız var kafanıza yatmadıysa direkt iade verip geçiyorsunuz. Param güvende harici alışveriş yapmayın fazla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,221
Üyeler
203,747
Son üye
Meiyox
Geri