Çözüldü✓ Bu Fiyatlar Ne Olacak?

whismoki

80+
Reaksiyon skoru
3
Kendime bir PC toplama kararı aldım. Her ay bir parça satın alıyorum maaştan. Şimdilik daha R7 7800X3D ve B850M Force aldım. Sırayla RAM-M2-GPU-KASA diye alacağım. Biliyorum OEM paket alsam çok daha uyguna gelecek ama öyle bir gücüm yok. RTX 5070 serisine baktıkça kalbim daralıyor, her gün fiyatları daha da uçuyor. Sanırım stok sorunu varmış. Bu fiyatlar tekrar düşecek mi? Şu an 58k olan MSI RTX 5070 12G Gaming Trio OC, bundan bir ay önce 40 sularındaymış. Tekrardan bu seviyelere gelir mi sizce? Bu fiyatların akıbeti ne olacak?

Daha gelmez bu fiyatına haketmiyor. Alabilirsen ust seviye 9070xt modeller var

Kendime bir PC toplama kararı aldım. Her ay bir parça satın alıyorum maaştan. Şimdilik daha R7 7800X3D ve B850M Force aldım. Sırayla RAM-M2-GPU-KASA diye alacağım. Biliyorum OEM paket alsam çok daha uyguna gelecek ama öyle bir gücüm yok. RTX 5070 serisine baktıkça kalbim daralıyor, her gün fiyatları daha da uçuyor. Sanırım stok sorunu varmış. Bu fiyatlar tekrar düşecek mi? Şu an 58k olan MSI RTX 5070 12G Gaming Trio OC, bundan bir ay önce 40 sularındaymış. Tekrardan bu seviyelere gelir mi sizce? Bu fiyatların akıbeti ne olacak?

Ne çekebiliyosan al. Eski fiyatlar gelmez artık. Yurtdışında bile pahalandıki

58k mı olmuş gaming trio 5070? Vay anam vay

Daha gelmez bu fiyatına haketmiyor. Alabilirsen ust seviye 9070xt modeller var
GPU konusunda NVIDIA bana daha iyi geliyor bilmiyorum. AMD'in 90 serisini hiç incelemedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne çekebiliyosan al. Eski fiyatlar gelmez artık. Yurtdışında bile pahalandıki

58k mı olmuş gaming trio 5070? Vay anam vay
Beklediğim bir mesaj değildi. İçim iyice kararmaya başladı.

Ben de delirmek üzereyim, rtx 5080 beyaz bir model arıyorum , bulanıyorum arkadaş. 6 taksitle 90-100 bin vermeyi göze aldım stok yok.

Ben de delirmek üzereyim, rtx 5080 beyaz bir model arıyorum , bulanıyorum arkadaş. 6 taksitle 90-100 bin vermeyi göze aldım stok yok.
1 2 ay önce 70 80 lerdeydi almadım pişmanım

GPU konusunda NVIDIA bana daha iyi geliyor bilmiyorum. AMD'in 90 serisini hiç incelemedim.

Sorun iyi gelmesi değil fiyatini haketmiyor olması.

1 2 ay önce 70 80 lerdeydi almadım pişmanım
Zotaxın varya 5080 ni beyaz 99k

Tercih etme sebebim MultiFrame Gen, bildiğim kadarıyla AMD tarafında bu yok.
Frame gen var multi frame gen ile ne oynayacaksin?

Multi frame gen dahi olsa o parayi haketmiyor aralarinda %20 fark var senin 5070 dlss balance mod ile alacagini muhtemelen 9070xt native verecektir. Tercih size kalmış.

Frame gen var multi frame gen ile ne oynayacaksin?

Multi frame gen dahi olsa o parayi haketmiyor aralarinda %20 fark var senin 5070 dlss balance mod ile alacagini muhtemelen 9070xt native verecektir. Tercih size kalmış.
Şimdi biraz 9070XTye bakınmaya başladım açıkçası ilk yazdığından sonra.

Hocam Türkiyede dün doğmadın. Bilgisayar donanımında bu zamana kadar aldığım hiçbir 0 üründen zarar etmedim hep daha pahalıya satıldı stoklar yenilenince yıllar geçince. MALESEF

Bu ülkede herşeyin fiyatı zıplıyor.

Kur düşmüyor
Global krizde var

Kur düşmeli önce kur kur. Bizi %50 rahatlatacak ülkecek refaha ulaştıracak en önemli kısım kurun düşmesi. Şimdi siyasi konuşmayım neyse

Geri