Donanım arşivinin ismi çakma mı?

Donanım arşivi ismi çakma mı?

• Evet logosu da ismi de çakma

Oylar: 8 10.8%
  • Evet ismi çakma

Oylar: 6 8.1%
  • Hayır çakma değil

Oylar: 22 29.7%
  • Ya bi susun ya ben abdullah abime laf ettitrmem

Oylar: 38 51.4%

• Oy kullanan toplam üye
    74
isim çakma değilde logoyu bilmem

Donanım Haberden çakılmış olabilir. Çakma olmayadabilir. Buyrun tartışılacak konu. Bence çakma yani. Hatta logo da Webteknodan çakma gibi duruyor. Yorumlarınızı alta bekliyorum.
Neden calsinki çok büyük bir kanal ve standart bir logo ismi donanım haber den neden çalsın zaten bunun ismi donanin yanına arşiv eklesin bu çalma olmaz ki

Donanım Haberden çakılmış olabilir. Çakma olmayadabilir. Buyrun tartışılacak konu. Bence çakma yani. Hatta logo da Webteknodan çakma gibi duruyor. Yorumlarınızı alta bekliyorum.
çakma demek çok ayrı esinlenilmesi çok ayrı

Arabalara bak logolarini sök hepsi birbirine benziyor onlarda çakmamı

Olamaz mı yani?

Donanım
Haber
Arşiv

Bunlar özgür isimler. Haber365 diye haber sitesi açsam Tekno360 mıdır nedir ondanmı esinlenmiş olurum?

Ya bi susun ya ben abdullah abime laf ettitrme...

ettitrme
''ETTİTRME''

Bu arada herkes fikrini söylüyor. Ben çakma dedim diye ben kesinlikle doğru söylemiş olmuyorum. Fikrimi beyan ediyorum. Atarcı abiler gelmeden söyleyelim de.

Sanmam çakma değildir.

çalma değil esinlenme olur o dediğin

Geri