- Reaksiyon skoru
- 494
Donanım Haberden çakılmış olabilir. Çakma olmayadabilir. Buyrun tartışılacak konu. Bence çakma yani. Hatta logo da Webteknodan çakma gibi duruyor. Yorumlarınızı alta bekliyorum.
Neden calsinki çok büyük bir kanal ve standart bir logo ismi donanım haber den neden çalsın zaten bunun ismi donanin yanına arşiv eklesin bu çalma olmaz kiDonanım Haberden çakılmış olabilir. Çakma olmayadabilir. Buyrun tartışılacak konu. Bence çakma yani. Hatta logo da Webteknodan çakma gibi duruyor. Yorumlarınızı alta bekliyorum.
çakma demek çok ayrı esinlenilmesi çok ayrıDonanım Haberden çakılmış olabilir. Çakma olmayadabilir. Buyrun tartışılacak konu. Bence çakma yani. Hatta logo da Webteknodan çakma gibi duruyor. Yorumlarınızı alta bekliyorum.
Arabalara bak logolarini sök hepsi birbirine benziyor onlarda çakmamıDonanım Haberden çakılmış olabilir. Çakma olmayadabilir. Buyrun tartışılacak konu. Bence çakma yani. Hatta logo da Webteknodan çakma gibi duruyor. Yorumlarınızı alta bekliyorum.
çalma değil esinlenme olur o dediğinDonanım Haberden çakılmış olabilir. Çakma olmayadabilir. Buyrun tartışılacak konu. Bence çakma yani. Hatta logo da Webteknodan çakma gibi duruyor. Yorumlarınızı alta bekliyorum.