- Reaksiyon skoru
- 494
Gençlik de bir çöplük arkadaşım. Çöplükten değerli şeyler çıkartmak kolay mı sanıyorsun?
kanka konuya basladıgımda reaksiyonpuanım 300 duSaka bi yana 10 reaksiyon tertemiz.
Şimdi sen bana da çöp demis oluyorsun. Ben mesela çoğu konuda seninle yarışırım.Gençlik de bir çöplük arkadaşım. Çöplükten değerli şeyler çıkartmak kolay mı sanıyorsun?
Maaş alıyon, yüzde 40'ı devlete gidiyor. Maaşınla araba alıyon yüzde 200'ü devlete gidiyor, arabaya benzin alıyorun onun da yüzde 50'si devlete gidiyor. Hayatımın 3'de 2 sini devlet için harcıyorum.Zaten vergiler yüzünden harcadığım paramın %50si fln devlete gidiyor nerden baksan onlar için günde 4 saat çalışıyorum demek daha ne katkım olsun artık olmasın istiyorum o da bana bişiler katsın istiyorum.
Ama devlet için hiçbir şey yapmadın derler....Maaş alıyon, yüzde 40'ı devlete gidiyor. Maaşınla araba alıyon yüzde 200'ü devlete gidiyor, arabaya benzin alıyorun onun da yüzde 50'si devlete gidiyor. Hayatımın 3'de 2 sini devlet için harcıyorum.
evet.Bak seviyeli tartışınca direk koyun ilan ediliyoruz bu var işte sizde sonra neden gelişmiyoruz hiçbir fikre saygınız yok ülke kötü diyorsunuz şunu yapalım diyen yok proje yok var mı önerin ?
Yakında organ vergisi alcaklar böyle giderse.Ama devlet için hiçbir şey yapmadın derler....
Belki çöplüğün içindeki değerli bir şeysin. Ben kimse hakkında net konuşmadım. Sen kendini niye direkt çöp olarak gördün.Şimdi sen bana da çöp demis oluyorsun. Ben mesela çoğu konuda seninle yarışırım.
Bu ne saçma sebep herkes rakamların sahte olduğunu biliyor zatenen basta gercek rakamlar verilseydi insanlar korkudan dısarı cıkamazdı kardesim
Hiç ban yemedin galiba? Ban yersen hesabından çıkamıyorsun.Şu an reaksiyon kasmak veya rütbe atlamak umrumda değil. Eğer banlanırsam yeni hesap açarım çok şeyede bulaşmam
Gizli sekmeHiç ban yemedin galiba? Ban yersen hesabından çıkamıyorsun.