O dediğini kimse bilemez altyapın vdsl ise ve 100mbps destekliyorsa sonuna kadar alırsın upload dahil.mesela ben 110 TL lik paket aldım kaç upload ve mbps alırım şuan türkt telekomamı sorayım yoksa millenicoma mı
Tam olarak bilemiyorum
mesela ben 110 tl lik paket aldım kaç upload ve mbps alırım şuan türkt telekomamı sorayım yoksa millenicoma mıAma seçeceğin pakette max upload değerini bahsediyor
Alıntıyı görüntüle
Tekrar dediğim gibi yetkililere sorman daha iyi olacaktır
DSLAM Kilidi :/İnternetin vdsl ise modeminde vdsldir zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
@alpolojix
O dediğini kimse bilemez altyapın vdsl ise ve 100mbps destekliyorsa sonuna kadar alırsın upload dahil.mesela ben 110 TL lik paket aldım kaç upload ve mbps alırım şuan türkt telekomamı sorayım yoksa millenicoma mı
Millenicoma sorabilirsinmesela ben 110 TL lik paket aldım kaç upload ve mbps alırım şuan türkt telekomamı sorayım yoksa millenicoma mı
100mbps internete geçersem 80mbps mi alıcam ?DSLAM Kilidi :/
aynısı bende var. olay şu.
Sokakta bağlı olduğun DSLAM Yoğunluğa daha doğrusu o zamanda dolu olan tüm portlara göre kendisine bir max hız belirliyor.
Mesela eğer dslam kilidi olmasaydı orada yazan 148Mbps'i alabilirdin.
Şöyle söyleyeyim. İSS'nin Uygulamasına gir. orada kullanıcı bilgileri vb. telefon numarası var tamam mı.
Oradaki telefon numarasıyla sorgulama yaparsan 148mbpp'e yakın hız verir. Hattına geleni söyler çünkü.
Neyse olay böyle.
maalesef öyle.100mbps internete geçersem 80mbps mi alıcam ?
Dediğin gibi değişiklik gösteriyor fakat 100 altına inmiyor genelde.
100mbpslik tarife mi kullanıyorsun ve 87 mi alıyorsun.maalesef öyle.
bende de 87.bilmemkaç mbps.
hayır. geçersem alacağım. ki buna hat zayıflaması vb. eklenince 85lere düşer.100mbpslik tarife mi kullanıyorsun ve 87 mi alıyorsun.
Ama şu konuda bir yanlışın var vdsl olup arattığında kimsede 100 yazdığını görmedim.hayır. geçersem alacağım. ki buna hat zayıflaması vb. eklenince 85lere düşer.
Ama şu konuda bir yanlışın var vdsl olup arattığında kimsede 100 yazdığını görmedim.
Bence benim dediğim gibi ama o max değer 80e kadar düşebilir anlamına geliyor.
Terimleri karıştırıyorum fakat fiziksel altyapın maksimum değerini telefonla sorgulayınca söylemiş zaten.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Telefon No İle Sorgulama: Modemde Gözüken:
Adres İle Sorgulama:
Alıntıyı görüntüle
Normalde 87.6 Mı Ne Öyle bir şey.
Ev telefonu yok olsaydı bakardım bende,normal cep telefonumu yazsam çıkar mı sonuç.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Telefon No İle Sorgulama: Modemde Gözüken:
Adres İle Sorgulama:
Alıntıyı görüntüle
Normalde 87.6 Mı Ne Öyle bir şey.
peki.Terimleri karıştırıyorum fakat fiziksel altyapın maksimum değerini telefonla sorgulayınca söylemiş zaten.
Bu max değerler değişiklik gösterdiği için minimum 85mbps alabilirsin demek istiyor diye düşünüyorum.
bende de ev telefonu yok.Terimleri karıştırıyorum fakat fiziksel altyapın maksimum değerini telefonla sorgulayınca söylemiş zaten.
Bu max değerler değişiklik gösterdiği için minimum 85mbps alabilirsin demek istiyor diye düşünüyorum.
Ev telefonu yok olsaydı bakardım bende,normal cep telefonumu yazsam çıkar mı sonuç.
Telefon numarası derken anlayamadım,iss sağlayıcımda tanımlı olan kendi telefon numaran gözüküyor sadece.Denedim olmuyor.peki.
bende de ev telefonu yok.
İSS'nin uygulamasından telefon numaranı görebilirsin.
Türk telekom'da gözüküyor. diğerlerini bilemem.