millenicom altyapı sorgulama doğrumu

kolonya

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
23,388
sorguladığımda 67mbps gösterdi millwnicoma geçsem 67mbps alırmıyım ve kaç upload alırım

İnternetin vdsl ise modeminde vdsldir zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
@alpolojix
DSLAM Kilidi :/
aynısı bende var. olay şu.
Sokakta bağlı olduğun DSLAM Yoğunluğa daha doğrusu o zamanda dolu olan tüm portlara göre kendisine bir max hız belirliyor.
Mesela eğer dslam kilidi olmasaydı orada yazan 148Mbps'i alabilirdin.
Şöyle söyleyeyim. İSS'nin Uygulamasına gir. orada kullanıcı bilgileri vb. telefon numarası var tamam mı.
Oradaki telefon numarasıyla sorgulama yaparsan 148mbpp'e yakın hız verir. Hattına geleni söyler çünkü.
Neyse olay böyle.

mesela ben 110 TL lik paket aldım kaç upload ve mbps alırım şuan türkt telekomamı sorayım yoksa millenicoma mı
O dediğini kimse bilemez altyapın vdsl ise ve 100mbps destekliyorsa sonuna kadar alırsın upload dahil.
2 firmayada sorabilirsin

En İyi Cevap
DSLAM Kilidi :/
aynısı bende var. olay şu.
Sokakta bağlı olduğun DSLAM Yoğunluğa daha doğrusu o zamanda dolu olan tüm portlara göre kendisine bir max hız belirliyor.
Mesela eğer dslam kilidi olmasaydı orada yazan 148Mbps'i alabilirdin.
Şöyle söyleyeyim. İSS'nin Uygulamasına gir. orada kullanıcı bilgileri vb. telefon numarası var tamam mı.
Oradaki telefon numarasıyla sorgulama yaparsan 148mbpp'e yakın hız verir. Hattına geleni söyler çünkü.
Neyse olay böyle.
100mbps internete geçersem 80mbps mi alıcam ?
Dediğin gibi değişiklik gösteriyor fakat 100 altına inmiyor genelde.

Ama şu konuda bir yanlışın var vdsl olup arattığında kimsede 100 yazdığını görmedim.
Bence benim dediğim gibi ama o max değer 80e kadar düşebilir anlamına geliyor.
Ekran Görüntüsü (286).png
Ekran Görüntüsü (275).png

Telefon No İle Sorgulama: Modemde Gözüken:

Adres İle Sorgulama:
Ekran Görüntüsü (288).png

Normalde 87.6 Mı Ne Öyle bir şey.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Adres İle Sorgulama:
Alıntıyı görüntüle
Terimleri karıştırıyorum fakat fiziksel altyapın maksimum değerini telefonla sorgulayınca söylemiş zaten.
Bu max değerler değişiklik gösterdiği için minimum 85mbps alabilirsin demek istiyor diye düşünüyorum.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Adres İle Sorgulama:
Alıntıyı görüntüle
Ev telefonu yok olsaydı bakardım bende,normal cep telefonumu yazsam çıkar mı sonuç.

Terimleri karıştırıyorum fakat fiziksel altyapın maksimum değerini telefonla sorgulayınca söylemiş zaten.
Bu max değerler değişiklik gösterdiği için minimum 85mbps alabilirsin demek istiyor diye düşünüyorum.
peki.

Ev telefonu yok olsaydı bakardım bende,normal cep telefonumu yazsam çıkar mı sonuç.
bende de ev telefonu yok.
İSS'nin uygulamasından telefon numaranı görebilirsin.
Türk telekom'da gözüküyor. diğerlerini bilemem.

peki.

bende de ev telefonu yok.
İSS'nin uygulamasından telefon numaranı görebilirsin.
Türk telekom'da gözüküyor. diğerlerini bilemem.
Telefon numarası derken anlayamadım,iss sağlayıcımda tanımlı olan kendi telefon numaran gözüküyor sadece.Denedim olmuyor.

Geri