Fare Kulaklık Klavye önerisi

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
3,562
Fare, Kulaklık, Klavye önerisi, bütçe fark etmez. Fps, ergonomi, lüxlük ön planda olsun. Ben rival 650, apex 7, Arctis Pro wireless düşünüyorum çok mu gereksiz olur ?

Fare, Kulaklık, Klavye önerisi, bütçe fark etmez. Fps, ergonomi, lüxlük ön planda olsun. Ben rival 650, apex 7, Arctis Pro wireless düşünüyorum çok mu gereksiz olur ?
Fare:G102 Lightsync
siyahını al bence
Kulaklık:Trust Blizz
Klavye:https://donanimarsivi.com/forum/konu/her-buetceye-uygun-klavye-secme-rehberi.179077/

siyahını al bence
Klavye:https://donanimarsivi.com/forum/konu/her-buetceye-uygun-klavye-secme-rehberi.179077/
Kardeşim dalga mı geçiyon ?

mouse:glorious model o beyaz olanı
klavye:anne pro 2 beyaz olanı
kulaklık: asus rog delta rgb beyaz olanı

• Hahaha
Reaksiyonlar: Asag
mouse: SS Sensei Ten
Kulaklık: Corsair virtuoso SE RGB hifi (fiyat performans olsun diyorsan fury X baya baya övüyorlar ses kartın iyi ise cloud alpha seriside olabilir)
Klavye:Ben büyük enterlı klavye seviyorum o yüzden çok öneri veremicem :D fiyat performans olarak monster pusat klavye olabilir. yada logi serisinden olabilir

DT990 Pro, G Pro Wireless ve Apex Pro derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanına mic olarak çok üst düzey bir şeye gerek yok konu aç 400tl lik bir mic is gorür

siyahını al bence
Şaka mı bu?

Apex Pro, Rival 650 Kablosuz ve Arctis Pro Steelseries set yapıcaksan.
Ben olsam apex pro almaz 7 alırdım rival 650 kablosuz alırdım kulaklık olarak rog delta rgb alırdım ama bütçe sınırsızsa üstteki iyidir.

Apex Pro, Rival 650 Kablosuz ve Arctis Pro Steelseries set yapıcaksan.
Ben olsam apex pro almaz 7 alırdım rival 650 kablosuz alırdım kulaklık olarak rog delta RGB alırdım ama bütçe sınırsızsa üstteki iyidir.
Abi ciddi misiniz :D
Sırf Gaming yazıyor diye o bütçede daha kötü kulaklıklari kakalıyorlar size. DT990 Pro ya da farklı bir stüdyo kulaklığı Arctis Pro vs. tanımaz bile.

DT990 Pro, G Pro Wireless ve Apex Pro derim.

Yanına mic olarak çok üst düzey bir şeye gerek yok konu aç 400tl lik bir mic is gorür

Şaka mı bu?
Yalnız @Dark Lighting eğer DT990 Pro aklına yatarsa bir o kadar paraya ses kartı alman MECBUR

Abi ciddi misiniz :D
Sırf Gaming yazıyor diye o bütçede daha kötü kulaklıklari kakalıyorlar size. DT990 Pro ya da farklı bir stüdyo kulaklığı Arctis Pro vs. tanımaz bile.
Fps-Ergonomi Ve en önemlisi lüks diyor adam kablosuz ve tasarımı dediğin kulaklığın çok üstünde farklı platformlarda kuıllanma avantajıda var ayrıca 3-5 modellerini kullandım aşırı rahatlar öyle olmasa birçok yayıncı ve oyuncular tercih etmez.

Bunun gibi

Fps-Ergonomi Ve en önemlisi lüks diyor adam kablosuz ve tasarımı dediğin kulaklığın çok üstünde farklı platformlarda kuıllanma avantajıda var ayrıca 3-5 modellerini kullandım aşırı rahatlar öyle olmasa birçok yayıncı ve oyuncular tercih etmez.
Dostum, sırf gaming diye böyle. İnan 1600tl üstünde stüdyo kulaklıklari bunlardan cok daha iyi. Ha derki SS olsun şık olsun buyursun alsın ama böyle bir canavardan mahrum kalır.

Ve şu var, o kulaklıkları yayıncılar sponsorluk ile kullanıyor.

Ninja yayıncısının bu alanda sponsoru yok ve kullandıgı kulaklık DT990 Pri

Geri