%97 fan hızı fazla 4000 rpm gibi bir hız ve çok ses yapıyorBence kötü değil gibi.
G İ B İBence kötü değil gibi.
şuan kasanın solu açık ve ghostrunner oyununda 84 derece 80 fan hızı oluyorG İ B İ
şöyle diyim asus dual evo rtx2060 6g modeli var 74 dereceyi görmedim daha hep 73 falan. fan kullanımı da %60 50 takılıyor. sen çıkar artık kötü mü iyi mi diye.
ve sana boss bir taktik vereyim. kasanın sağını ve solunu aç. tekrar yap testi. ciddi şekilde fark edilebilir bi ısı ortaya çıkar.
Sıkıntı var ya. O kadar fazla olmaması lazım bence. OC yaptın mı? ve monitör kaç hz?şuan kasanın solu açık ve ghostrunner oyununda 84 derece 80 fan hızı oluyor
Ama o kart Rx580 ve ayrıca Armor. Soğutma olarak çok da başarılı değil yani.G İ B İ
şöyle diyim asus dual evo rtx2060 6g modeli var 74 dereceyi görmedim daha hep 73 falan. fan kullanımı da %60 50 takılıyor. sen çıkar artık kötü mü iyi mi diye.
ve sana boss bir taktik vereyim. kasanın sağını ve solunu aç. tekrar yap testi. ciddi şekilde fark edilebilir bi ısı ortaya çıkar.
75 hz aoc bi monitör 1366 mhz ellemedim hiç bir şeye uv denedim ama başarılı olamadım masa üstünde mavi ekran verdiği de oluyorSıkıntı var ya. O kadar fazla olmaması lazım bence. OC yaptın mı? ve monitör kaç hz?
Ozaman tüm girdiğiniz oyunları 75 fps e sabitlerseniz ısı sorunu çözülür diye düşünüyorum.75 hz aoc bi monitör 1366 mhz ellemedim hiç bir şeye uv denedim ama başarılı olamadım masa üstünde mavi ekran verdiği de oluyor
ghostrunner da 75 sabit 85 derece 70 fan hızıOzaman tüm girdiğiniz oyunları 75 fps e sabitlerseniz ısı sorunu çözülür diye düşünüyorum.
Yine çok. Kartı alalı ne kadar oldu?ghostrunner da 75 sabit 85 derece 70 fan hızı