Daha önce bu PSU hakkında konu açmıştım. Doğru düzgün cevap gelmeyince araştırdım ve sonucu sizinle paylaşıyorum.
Genel Bakış
Marka = Sharkoon
Model = WPM GOLD ZERO
12V Kanalından Verilen Güç = 744W
Yarı Modüler
Sertifika = 80+ GOLD (Gerçek)
80 PLUS® is our certification program for internal power supply units (PSUs), offering up to seven levels of certification for increasing energy efficiency.
www.plugloadsolutions.com
Alıntıyı görüntüle
1-Sadece Üç Koruması Var
Markanın kendi içinde üst seviye serilerinden sayılan bir güç kaynağında üç koruma kabul edilemez. Hem de 719 TL!
Alıntıyı görüntüle
En ucuz Sharkoon 750 W Gold Zero WPM-GOLDZERO-750W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sharkoon 750 W Gold Zero WPM-GOLDZERO-750W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Alıntıyı görüntüle
tr.sharkoon.com
Kendisinden daha ucuz olan
ZM-650 GVII güç kaynağında bile 6 koruma var!
Alıntıyı görüntüle
Zalman ZM650-GVII 650W 80+Bronze Güç Kaynağı En Uygun Fiyat Garantisi,
www.dfsbilgisayar.com
Alıntıyı görüntüle
www.zalman.com
Büyük bir eksik.
2-Tier C Olması ve Yurtdışı Forumlarda Önerilmemesi
719 TL ve 750W 80+ GOLD olmasına rağmen Tier C. Ayrıca yurtdışı forumlarında pek olumlu dönüş alamadım.
Alıntıyı görüntüle
PSU Tier List 4.0 rev. 14.8 (END OF LIFE) Last Update: 27-07-2021 Legend : Gray - EoL/obsolete and/or otherwise not recommended for purchase. Green - small form-factor (gold and blue colors are disregarded due to scarcity of SFX PSUs) Gold - best units in the tier (includes requirements for blue ...
linustechtips.com
What is your thing? This PSU is good?
www.techpowerup.com
What is your thing? This PSU is good?
linustechtips.com
3-Saçma Fiyat ve Daha Alınası Muadiller
Güç Kaynağımız 719 TL. Açıkçası bu güç kaynağına 719TL vermezdim. Daha ucuza daha iyilerini alırdım. Veya biraz daha koyar daha iyisini alırdım.
En ucuz Sharkoon 750 W Gold Zero WPM-GOLDZERO-750W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sharkoon 750 W Gold Zero WPM-GOLDZERO-750W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Daha İyiler ;
En ucuz Everest ETX-750-1 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Everest ETX-750-1 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.522,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...
www.teknobiyotik.com
SONUÇ
Sonuç olarak pek iyi değil. 3 koruması olması en büyük eksisi. Ayrıca fiyatı yüksek ancak Tier C. Bulduğum sonuçlar bunlar.
Görüşürüz!