Rehber Sharkoon WPM GOLD Zero Alınmaması İçin Sebepler!

499 TL fiyatta ZM550 varken almazdım ama 80 TL bile aşım yapamıyorsan yapacak bir şey yok.

D seviye, ''İGPU, APU sistemler için'' öneriliyor.
Bütçem 430'du 500'e belki zorlasam alabilirdim ama bilmiyordum sistemim imzamdaki gibi sorun çıkarmı?

Daha önce bu PSU hakkında konu açmıştım. Doğru düzgün cevap gelmeyince araştırdım ve sonucu sizinle paylaşıyorum.

Genel Bakış
Marka = Sharkoon
Model = WPM GOLD ZERO
12V Kanalından Verilen Güç = 744W
Yarı Modüler
Sertifika = 80+ GOLD (Gerçek)

Alıntıyı görüntüle

1-Sadece Üç Koruması Var
Markanın kendi içinde üst seviye serilerinden sayılan bir güç kaynağında üç koruma kabul edilemez. Hem de 719 TL!

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Kendisinden daha ucuz olan ZM-650 GVII güç kaynağında bile 6 koruma var!

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Büyük bir eksik.

2-Tier C Olması ve Yurtdışı Forumlarda Önerilmemesi
719 TL ve 750W 80+ GOLD olmasına rağmen Tier C. Ayrıca yurtdışı forumlarında pek olumlu dönüş alamadım.

Alıntıyı görüntüle

3-Saçma Fiyat ve Daha Alınası Muadiller
Güç Kaynağımız 719 TL. Açıkçası bu güç kaynağına 719TL vermezdim. Daha ucuza daha iyilerini alırdım. Veya biraz daha koyar daha iyisini alırdım.

Daha İyiler ;

SONUÇ
Sonuç olarak pek iyi değil. 3 koruması olması en büyük eksisi. Ayrıca fiyatı yüksek ancak Tier C. Bulduğum sonuçlar bunlar.

Görüşürüz!
yarı modüler diye pahalı yoksa kesinlikle almazdım dün telefondan bakıyordum bu psu nun sitesine korumaları görememiştim allahtan önermemiştim soran kişiye 3 tane koruma nedir ya 800 tl para veriyorsun birde

bakalım bu kadar kanıta rağmen marka reklamcıları ve kullananlar nasıl savunacak

Geri