KMSpico temizlenir mi?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
4,576
Böyle format atarsam KMSpico'nun kalıntıları temizlenir mi? @keremcnsz24 Kalıntılar temizlenmiyorsa nasıl dosyalar eski halinde kalacak şekilde format atabilirim?
Ekran Görüntüsü (131).png

Temiz kurulum yapmanız doğrultusunda temizlenebilmektedir. Bunu size daha önce söylemiştim, neden bir konu açtınız bunun için?

Mecbur. Bunu KMSpico kullanmadan önce düşünmeniz lazımdı.
Bence bu işte mahalle bilgisayarcısı var :p Allah'tan benimki CMD yöntemiyle etkinleştirmişti ama ekran kartı driverını yüklemeyip eski Windows 10 kurmuştu :d

Mecbur. Bunu KMSpico kullanmadan önce düşünmeniz lazımdı.
Ben aslında her zaman korsana karşıydım ama 2 yıl para biriktirdiğimden bir şey olur korkusuyla bilgisayarcıya kurdurdum. Bir baktım yarın geldiğimde KMSpico ile etkinleştirmiş. Nasıl kurtulabilirim diye 3 ay düşünüyordum ki ''Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!'' konusunu gördüm ve hemen uyguladım tek gereken şey format.

HitmanPro KMSPICO temizleyebilmektedir, lakin işletim sistemini KMSPICO ile aktive ettiğinizden tam olarak temizleyebileceğini sanmıyorum.

hihiihihihihi-jpg.82790

HitmanPro KMSPICO temizleyebilmektedir, lakin işletim sistemini KMSPICO ile aktive ettiğinizden tam olarak temizleyebileceğini sanmıyorum.

hihiihihihihi-jpg.82790

We Love You adında trojan var. :ROFLMAO:

Merhaba @Nightmare837 ,

Komut istemi üzerinden etkinleştirmede KMSPICO yazılımının kaynak kodları kullanıldığından, KMSPICO ile etkinleştirilmiş bir işletim sisteminden farksız olduğunu düşünüyorum. Ederi 1.000 TL olan bir şeyi ücretsiz aktifleştirmenin korsan olduğunu unutmayınız.

İşletim sistemini para verip etkinleştirmek en sağlıklı ve güvenli yoldur. Ben de işletim sistemimi satın alıp etkinleştirmiş bulunmaktayım.

İyi günler.

Geri