Salonlar Kapandı :( Napıcaz Aga

LİNKKKKKKKKK ATIIIIIIIIIN
Tam olarak ne linki istiyorsun arkadaşım dumbell mı :) atacağım bekle

Protein bitti :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekler

• 23213.jpg
    23213.jpg
    262 KB · Hit: 69
bugün salona gidicem inş açıktır da abiden dumbell isterim

Tam olarak ne linki istiyorsun arkadaşım dumbell mı :) atacağım bekle

Protein bitti :(

çok ucuz değilmi attığın linkler

neyse ben kahvaltıya kaçar

dün brolarla son idmanımızı hüzünlü bi şekilde yaptık ve sessizce ayrıldık neyse napıcam şimdi ben powerlifting yapıyorum benim için önemli olan güçlü olmak evde koltukla deadlift mi yapıyım masayı sırtlıyıp squat mı yapıyım ne yapayım ben offff ya gücümü kaybedicem bu zaman zarfında ve yapabileceğim hiç bişey yok :( e dumbell ımda yok vucutta gidicek abi niye kapandıki ya 2 ay önce 45 kg luk halter seti 90 TL di corona bahanesiyle 200 TL yapmışlar yüzsüz herifler onlarda aşırı kalitesiz içine basmışlar kumu 2.5 kg luk şey bile kocaman ya sinir oldum babama aldırıcam bana taksit seçenekleri iyi dumbell veya halter seti önerebilir misiniz? kargosu ücretsiz olan en önemlisi bu çünkü 40 kg falan olduklarından 60 TL kargo ücreti istiyolar ücretsiz kargo olması önemli inş alır babamda ne diyim yoksa şınavla falan olucak iş değil bu
Hocam dambıl al hiç yoktan bazı hareketleri yaparsın zaten

bugün salona gidicem inş açıktır da abiden dumbell isterim

çok ucuz değilmi attığın linkler

neyse ben kahvaltıya kaçar
Güzel dambıl ama pişman etmez

dün brolarla son idmanımızı hüzünlü bi şekilde yaptık ve sessizce ayrıldık neyse napıcam şimdi ben powerlifting yapıyorum benim için önemli olan güçlü olmak evde koltukla deadlift mi yapıyım masayı sırtlıyıp squat mı yapıyım ne yapayım ben offff ya gücümü kaybedicem bu zaman zarfında ve yapabileceğim hiç bişey yok :( e dumbell ımda yok vucutta gidicek abi niye kapandıki ya 2 ay önce 45 kg luk halter seti 90 TL di corona bahanesiyle 200 TL yapmışlar yüzsüz herifler onlarda aşırı kalitesiz içine basmışlar kumu 2.5 kg luk şey bile kocaman ya sinir oldum babama aldırıcam bana taksit seçenekleri iyi dumbell veya halter seti önerebilir misiniz? kargosu ücretsiz olan en önemlisi bu çünkü 40 kg falan olduklarından 60 TL kargo ücreti istiyolar ücretsiz kargo olması önemli inş alır babamda ne diyim yoksa şınavla falan olucak iş değil bu
Ben de sürekli gitmek istiyorum 2 senedir ama para yoh

GÜNCEL: ŞİMDİ GİTTİM SALONA KAPANMAMIŞ ADAM KAPATAN KAPATSIN DİYO DA KESİN HABER YOKMUŞ DAHA GALİBA
GEL ÇALIŞ DEDİ

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,664
Üyeler
183,155
Son üye
Nagii
Geri