Deadlifter
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 851
imzama link bıraktığımı unutmuşum

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne zaman spor başlığı altında konu açsalar tutuyor ilginç

imzama link bıraktığımı unutmuşum
Tam olarak ne linki istiyorsun arkadaşım dumbell mıLİNKKKKKKKKK ATIIIIIIIIIN
LİNKKKKKKKKK ATIIIIIIIIIN
çok ucuz değilmi attığın linklerTam olarak ne linki istiyorsun arkadaşım dumbell mıatacağım bekle
Protein bitti
![]()
Dambıl Fiyatları - Dambıl Seti - n11
Dambıl ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Dambıl çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
![]()
Dambıl Fiyatları - Dambıl Seti - n11
Dambıl ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Dambıl çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Hocam dambıl al hiç yoktan bazı hareketleri yaparsın zatendün brolarla son idmanımızı hüzünlü bi şekilde yaptık ve sessizce ayrıldık neyse napıcam şimdi ben powerlifting yapıyorum benim için önemli olan güçlü olmak evde koltukla deadlift mi yapıyım masayı sırtlıyıp squat mı yapıyım ne yapayım ben offff ya gücümü kaybedicem bu zaman zarfında ve yapabileceğim hiç bişey yoke dumbell ımda yok vucutta gidicek abi niye kapandıki ya 2 ay önce 45 kg luk halter seti 90 TL di corona bahanesiyle 200 TL yapmışlar yüzsüz herifler onlarda aşırı kalitesiz içine basmışlar kumu 2.5 kg luk şey bile kocaman ya sinir oldum babama aldırıcam bana taksit seçenekleri iyi dumbell veya halter seti önerebilir misiniz? kargosu ücretsiz olan en önemlisi bu çünkü 40 kg falan olduklarından 60 TL kargo ücreti istiyolar ücretsiz kargo olması önemli inş alır babamda ne diyim yoksa şınavla falan olucak iş değil bu
Güzel dambıl ama pişman etmezbugün salona gidicem inş açıktır da abiden dumbell isterim
çok ucuz değilmi attığın linkler
neyse ben kahvaltıya kaçar
LİNKKKKKKKKK ATIIIIIIIIIN
https://www.trendyol.com/dambilcim/...-31460997?boutiqueId=541216&merchantId=114166 ben bunu 86 ya aldım 10tl artmış kilo arttıkça fiyatıda artıyuo ve uzun bar veiyolar bakarsın alttanlink atarmısın
Ben de sürekli gitmek istiyorum 2 senedir ama para yohdün brolarla son idmanımızı hüzünlü bi şekilde yaptık ve sessizce ayrıldık neyse napıcam şimdi ben powerlifting yapıyorum benim için önemli olan güçlü olmak evde koltukla deadlift mi yapıyım masayı sırtlıyıp squat mı yapıyım ne yapayım ben offff ya gücümü kaybedicem bu zaman zarfında ve yapabileceğim hiç bişey yoke dumbell ımda yok vucutta gidicek abi niye kapandıki ya 2 ay önce 45 kg luk halter seti 90 TL di corona bahanesiyle 200 TL yapmışlar yüzsüz herifler onlarda aşırı kalitesiz içine basmışlar kumu 2.5 kg luk şey bile kocaman ya sinir oldum babama aldırıcam bana taksit seçenekleri iyi dumbell veya halter seti önerebilir misiniz? kargosu ücretsiz olan en önemlisi bu çünkü 40 kg falan olduklarından 60 TL kargo ücreti istiyolar ücretsiz kargo olması önemli inş alır babamda ne diyim yoksa şınavla falan olucak iş değil bu
Hani kapanmıştı sabah sabah heyecen yaptırdın bizeGÜNCEL: ŞİMDİ GİTTİM SALONA KAPANMAMIŞ ADAM KAPATAN KAPATSIN DİYO DA KESİN HABER YOKMUŞ DAHA GALİBA
GEL ÇALIŞ DEDİ
kapanmamış inş kapanmazdaHani kapanmıştı sabah sabah heyecen yaptırdın bize
Kapanıcakmış. Home gym hazırlakapanmamış inş kapanmazda
linkKapanıcakmış. Home gym hazırla![]()