Konulara ''Güzel Konu, Yararlı Konu'' Yazan Arkadaşlar Hakkında

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
etiketliyimmi lan bannnerlordu hığ etiketliyimmi konuya 3 tane daha gereksiz mesaj gelirse Vallaha etiketlerim çoğunuz ban yersiniz
Cerkutay,

Konuya alakasız mesaj atanlardan biri sizsiniz. Etiketlemeniz doğrultusunda kendi piminizi de çekersiniz. Ayrıca konudan sapılmadığı'nın altını çizmek isterim.

İyi günler.

Son düzenleme:
Her neyse, amacım dalga geçmek de değildi.
Özellikle uzun rehberlerde "hepsini okumadım ama yararlı konu" yazanların olduğunu görüyorum. Bunun ise tek amacının mesaj/reaksiyon kasmak olduğunu düşünüyorum. Bence de yapılmaması gerekli.

Çok önceden yazmış olduğum mesajlar onlar. Artık böyle şeyler yapmıyorum. İlk mesajlarıma ve şimdi ki mesajlarıma bakarsan, arada ki dağlar kadar farkı görürsün.
İyi günler ve merhaba yok? :(

Her neyse, amacım dalga geçmek de değildi.
Özellikle uzun rehberlerde "hepsini okumadım ama yararlı konu" yazanların olduğunu görüyorum. Bunun ise tek amacının mesaj/reaksiyon kasmak olduğunu düşünüyorum. Bence de yapılmaması gerekli.
Öyle düşünenler kadar konu sahibine moral vermek ve konunun daha çok görülmesini sağlamak için mesaj atanlar da oluyor.
Ancak bu iki tarafı birbirinden ayırt edemiyoruz maalesef. İsteyen istediği kadar mesaj kassın, ne önemi var :)

Hocam katılıyorum birazda katılmıyorum
Katılmama sebebimi bilmiyorum
Ama doğru demişsiniz birazda olsa diğer forumlar gibi sıkı kural olması gerek

Cerkutay,

Konuya alakasız mesaj atanlardan biri sizsiniz. Etiketlemeniz doğrultusunda kendi piminizi de çekersiniz. Ayrıca konudan sapılmadığı'nın altını çizmek isterim.

İyi günler.
nasıl sapmıyor nasıl konu güzel konu yararlı konu yazanlardı kafanı nereye vurduğunu bile bilmiyorsun büyük ihtimalle
gayri vaktidir etiketlemenin
@Mehmet Yılmaz
@Linux

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri