KingAlbatrosss
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
İlk sistem alınca bende her saat başı siteye girip bakıyordum kargoya verilmiş mi diye
acele yok beyler sabır... Yoğunluk var iki hafta içinde gönderiyorlar ortalama
İkisi aynı şey değil itopya'nın satışı rahat 100 katı vardırben gamegarajdan aldım gece 3 te sabah 8 de kargodaydı![]()
imzayı görünce saygı duydumne çiftlik bankı *** boş konuşma ara müsteri hüzmetlerini *** aldı paranı geri vermiyor sanki
Katılıyorum size bu konu bayağı abartı oluyor çok yoğunluk çöktü adamlara hem çift mağazaya çıktılar hemde black friday indirimi bayağı yavaşlattı birde sen nasıl 2 kere konuştun adamlar 1 kere zor ulaşıyorÇok abartıyorsunuz be, yoğunluk var işte bas bas bağırıyolar.
Bende sistem aldım 2 kere müşteri hizmetleri ile konuştum, yarın veriyoruz diyip verdiler bundan 1.5 ay önce.
Çiftlik Bank falan baya abartı olmuş.
Sabredin biraz yoğunluğu atlatsınlar gönderirler.
Abi senin yapabilcegin bir durum varmı bu kargo sureclerini hızlandırma asamasında coğu kişi magdur ciddenİkisi aynı şey değil itopya'nın satışı rahat 100 katı vardır
Sabah 8.30 veya 9 da açılıyor sanırım müşteri hizmetleri, 2 gün arayla sabah aradım.Katılıyorum size bu konu bayağı abartı oluyor çok yoğunluk çöktü adamlara hem çift mağazaya çıktılar hemde black friday indirimi bayağı yavaşlattı birde sen nasıl 2 kere konuştun adamlar 1 kere zor ulaşıyor![]()
imza trrol aynı şekilde yazıda sadece ban yemek için attım ama admin ciddi ciddi boş konmusuyorimzayı görünce saygı duydum
çalışan sayısı olarakta 100 katı vardırİkisi aynı şey değil itopya'nın satışı rahat 100 katı vardır
taktik iyiymişSabah 8.30 veya 9 da açılıyor sanırım müşteri hizmetleri, 2 gün arayla sabah aradım.
Direk hiç beklemeden görüştüm.