Çözüldü✓ İtopya Kargo Süreleri

İlk sistem alınca bende her saat başı siteye girip bakıyordum kargoya verilmiş mi diye 😀 acele yok beyler sabır... Yoğunluk var iki hafta içinde gönderiyorlar ortalama

Yanlış anlamayın da her zaman böyle bir konu görüyorum. Ve bu durum bahsettiğiniz şirket için öngörülebilir bir konu. Yani almadan önce böyle olacağını bilmiyordun da aldıktan sonra aynı duruma gelince şikayet mi ediyorsunuz? Biraz daha koyup başka bir firmayı tercih edebilirdiniz..

Biraz sabretmek lazım. Adamlar yoğundur anlayış göstermek lazım. 7 iş günü değil de 8-10 iş günü olsa ne olur sanki? Bu kadar abartmaya gerek yok.

Uygunsuz dil
ne çiftlik bankı *** boş konuşma ara müsteri hüzmetlerini *** aldı paranı geri vermiyor sanki

Çok abartıyorsunuz be, yoğunluk var işte bas bas bağırıyolar.
Bende sistem aldım 2 kere müşteri hizmetleri ile konuştum, yarın veriyoruz diyip verdiler bundan 1.5 ay önce.
Çiftlik Bank falan baya abartı olmuş.
Sabredin biraz yoğunluğu atlatsınlar gönderirler.
Katılıyorum size bu konu bayağı abartı oluyor çok yoğunluk çöktü adamlara hem çift mağazaya çıktılar hemde black friday indirimi bayağı yavaşlattı birde sen nasıl 2 kere konuştun adamlar 1 kere zor ulaşıyor :)

Bu arada 1 hafta 2 gün önce monitör ve mouse almıştım dün kargoya verildi yani çiftlikbank fln değil :)

Katılıyorum size bu konu bayağı abartı oluyor çok yoğunluk çöktü adamlara hem çift mağazaya çıktılar hemde black friday indirimi bayağı yavaşlattı birde sen nasıl 2 kere konuştun adamlar 1 kere zor ulaşıyor :)
Sabah 8.30 veya 9 da açılıyor sanırım müşteri hizmetleri, 2 gün arayla sabah aradım.
Direk hiç beklemeden görüştüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,506
Üyeler
197,486
Son üye
daekpp
Geri