Discord Sunucumu Nasıl Büyütürüm?

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
6,794
Herkese selam, sorum yukarıdaki gibi. Birkaç kanal ile anlaştık ancak anlaştığımız kanallar çok büyük olmadığı için fazla büyüyemiyoruz. Sunucumuzu nasıl büyütebiliriz ya da Server Boost etki eder mi sunucumuzun büyümesine?

Benim arkla 10k kişilik sw var nasıl yaptık anlatayım yararı olabilir. İlk sunucuyu açtık arklarımızı davet ettik 1 haftada sunucu 100 kişi ben boost bastım arkda bastı Sonra bi inveter bulduk adam sunucuya 2000 kişi davet etti Bak boost etkiliyor inviter veya invite botu veya j4j

Benim arkla 10k kişilik sw var nasıl yaptık anlatayım yararı olabilir. İlk sunucuyu açtık arklarımızı davet ettik 1 haftada sunucu 100 kişi ben boost bastım arkda bastı Sonra bi inveter bulduk adam sunucuya 2000 kişi davet etti Bak boost etkiliyor inviter veya invite botu veya j4j
Peki bu Boost tam olarak ne işe yarıyor arkadaşıma sorduğumda sunucunun daha hızlı büyümesini sağlar dedi. Ne oluyor da hızlı büyüyor?

Netflix spotify çekilişi falan yap şak diye 5k olursun.

Peki bu Boost tam olarak ne işe yarıyor arkadaşıma sorduğumda sunucunun daha hızlı büyümesini sağlar dedi. Ne oluyor da hızlı büyüyor?
Bak şimdi sen YouTube kanalı açıp 1000 abone olursan para kazanacaksın bu aldığın parayla Reward sw si aç boost bas adamlar çağır j4j fln sunucunun adı 20 invite nitro adamlar invite kasıcak sende nitrolarını vereceksin benim böyle sunucu var 1 aylık boostlu nitro 40 inv 1000 kişi fln var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,497
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri