Cities: Skylines Nasıl Oynanır ?

Oyunu aldım. Yanında gelen 3 beleş DLC de var. Peki ben bu oyunu nasıl oynayacağım ?
DLC'ler nasıl çalışacak. Ve oyunun başlangıçtaki amacı ne açtım girdim yol yaptım e gerisi gelmedi.
Yoldan önce su pompalarını ve atık su sistemini yapman lazım. Sonrasında rüzgar güllerini kur ve yolları yapmaya başla. Evler için alanlar oluştur. Oyunu ilk başlarda anlaması zor. Aklına takılan sorular için bana yazabilirsin.

Oyun hakkında bilgim yok ancak bir şey sormak istiyorum, DLC'leri nasıl ücretsiz aldın, bende ücretli gözüküyor.
Epic games storedan oyunu aldıktan sonra dlcler kısmına geldiğinde 3 tane free yazan var.
umarım ironidir
Lan dur yanlış anladın sen mansur yavaş gördüğüm en iyi belediye başkanı şimdi iş başka yerlere gitmesin konu oyun.

Oyunu aldım. Yanında gelen 3 beleş DLC de var. Peki ben bu oyunu nasıl oynayacağım ?
DLC'ler nasıl çalışacak. Ve oyunun başlangıçtaki amacı ne açtım girdim yol yaptım e gerisi gelmedi.
öncelikle ev dikmeniz gerekiyor oyunun başlangıcında bir bölge yapın yollarla ev koyun ardından bu evlere su ve elektrik getirin alltta bir yerde yeşil mavi birde sarı işaretler olucak yeşil olan ev isteği mavi olan avm isteği sarı olsansa sanayi isteği başlarda az avm koyun sanayiye yönelin (Sanayiyi evlerden uzak yapın kirlilik ve gürültü yapıyor) yaptığınız yollara dikkat edin yaptığınız her yol trafiğe etki eder vergiler açıldığı gibi vergileri %10 11 seviyesine kadar arttırın yada elinizle arttırın ne zamanki çok fazla vergi demeye başladıklarında biraz indirin onun dışında başka sanayi çeşitleride var ormancılık vb felan ama bunları kaynakların olduğu yerlere yapmanız gerek evlerin arasına parklar koyun ki yerin değeri artsın evler ne kadar değerliyse o kadar level alıyolar gerisini youtube dan izleyin

Soru konusu açmış olsaydım en iyi cevap olarak bunu işaretlerdim.
Bunu gören Mansur Yavaş Beyefendicim: 👺
5 Saniye Bakınca 750 Milyon Dolara Oyuncak Alınan Belediyenin Borçlarını Ödüyosunuz

Epic games storedan oyunu aldıktan sonra dlcler kısmına geldiğinde 3 tane free yazan var.

Lan dur yanlış anladın sen mansur yavaş gördüğüm en iyi belediye başkanı şimdi iş başka yerlere gitmesin konu oyun
Oyunun sayfasında direkt gözükmüyormuş.
Ücretli DLC'lerin altındaki "Daha fazla göster" butonuna tıklayınca ücretsiz olanlar da gözüktü. :)

Ayy bu trafikk ne yaaa dersiniz sonra :D Tabi heykel yapmak daha önemli
Ben Bütün belediyeye salladım burda hemen fanatik partici kimliğinizi belli etmeyin :D Hatta muhalif bir ildeyim ve burda da yaptıkları yolu bozup bozup birdaha yapıyorlar :D

Lan dur yanlış anladın sen mansur yavaş gördüğüm en iyi belediye başkanı şimdi iş başka yerlere gitmesin konu oyun.
he tamam bir an nasıl diye düşündüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,495
Üyeler
189,093
Son üye
Neteyam
Geri