altındaki yazıyı okuyarakDiscord nitrom var bugün bi baktım hediye gelmiş
Alıntıyı görüntüle
bunu nasıl alabilirim ? bilgisi olan yardım edebilir mi ?
Denedim de beceremedim o yüzden bu konuyu açtımaltındaki yazıyı okuyarak
bedava nitro almışsın sanırım sonra aynı hesaptan da o hediyeyle gamepass almayı düşünüyorsun. Sen benim ne dediğimi anlamışsındır diye düşünüyorum : ). Farklı bir hesap aç ordan kodu kullanabilirsin.Denedim de beceremedim o yüzden bu konuyu açtım
Bedava nitro nasıl alınıyor ?bedava nitro almışsın sanırım sonra aynı hesaptan da o hediyeyle gamepass almayı düşünüyorsun. Sen benim ne dediğimi anlamışsındır diye düşünüyorum : ). Farklı bir hesap aç ordan kodu kullanabilirsin.
gamepass ile alınıyordu bir ara.Bedava nitro nasıl alınıyor ?
Kodu göster ben senin yerine yapıyımDiscord nitrom var bugün bi baktım hediye gelmiş
Alıntıyı görüntüle
bunu nasıl alabilirim ? bilgisi olan yardım edebilir mi ?
Anladımgamepass ile alınıyordu bir ara.
Discord, nitro dağıtıyor. Birkaç gün önce bana geldi, 2 hafta önce arkadaşlarıma gelmişti. Nitro gelince 3 aylık gamepass kodu da geliyor.Bedava nitro nasıl alınıyor ?
nasıl alacağız peki ?Discord, nitro dağıtıyor. Birkaç gün önce bana geldi, 2 hafta önce arkadaşlarıma gelmişti. Nitro gelince 3 aylık gamepass kodu da geliyor.
Bilmiyorum, rastgele geliyor galiba.nasıl alacağız peki ?
şimdi xbox game pass aktif edicem ya oynadığım oyunlar süresi bitince kaydediliyo mu ? yoksa siliniyo mu ?Bilmiyorum, rastgele geliyor galiba.