Mustafakaya
80+
- Reaksiyon skoru
- 210
laptop için ram alıcaktım arastırırken 1Rx8 2rx8 birşeyler duydum nedir tam olarak. Eger 1Rx8 olan bir ram e 2Rx8 takarsak bir şey olurmu ?
Hangi ramler gösterir misin?laptop için ram alıcaktım arastırırken 1Rx8 2rx8 birşeyler duydum nedir tam olarak. Eger 1Rx8 olan bir ram e 2Rx8 takarsak bir şey olurmu ?
Hangi ramler gösterir misin?
Bunların 2'si de 1RX8, diğer özelliklerine bakınca da fark bulamadım. Kullanabilirsiniz. Çip uyumluluğu sorunu falan olmaz büyük ihtimal, laptopa 2. rami farklı alan kişilerde bir sıkıntı görmedim.
Cip sayısılaptop için ram alıcaktım arastırırken 1Rx8 2rx8 birşeyler duydum nedir tam olarak. Eger 1Rx8 olan bir ram e 2Rx8 takarsak bir şey olurmu ?
Bunların 2'si de 1RX8, diğer özelliklerine bakınca da fark bulamadım. Kullanabilirsiniz. Çip uyumluluğu sorunu falan olmaz büyük ihtimal, laptopa 2. rami farklı alan kişilerde bir sıkıntı görmedim.
teşekkür ederimCip sayısı
Bu cip meselesi genellikle 775pin anakartlarda çıkıyorBunların 2'si de 1RX8, diğer özelliklerine bakınca da fark bulamadım. Kullanabilirsiniz. Çip uyumluluğu sorunu falan olmaz büyük ihtimal, laptopa 2. rami farklı alan kişilerde bir sıkıntı görmedim.