Snowman T5 Ultra RGB !!

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Reaksiyon skoru
2,798
Snowman T5 Ultra Rgb adında yeni bir soğutucu çıkarmış . Ve bu soğutucu T6 Ultra yerine tercih edilebilir diye düşünüyorum . Ancak soğutucunun detayları belirtilmemiş . Cfm , statik basınç , ağırlık vb. Siz bu soğutucu hakkında ne düşünüyorsunuz. T6 Ultra'dan iyi olabilir mi ?
saeqw.PNG

Son düzenleme:
Snowman T5 Ultra RGB adında yeni bir soğutucu çıkarmış . Ve bu soğutucu T6 Ultra yerine tercih edilebilir diye düşünüyorum . Ancak soğutucunun detayları belirtilmemiş . Cfm , statik basınç , ağırlık vb. Siz bu soğutucu hakkında ne düşünüyorsunuz. T6 Ultra'dan iyi olabilir mi ?
Güzel gözüküyor ledler kontrol edilebiliyorsa daha da güzel

T6 dan çok çok daha güzel duruyor tasarımsal açıdan.
Evet tasarım açısından bende çok beğendim . Ama ne yazıkki ürün detayları belirtilmemiş belirtilseydi T6 ultra yerine alınırdı .

r5 5600x için kullanılabilir mi arkadaşlar? snowman ürünlerinin f/p olduğunu söylüyorlar. düşünceleriniz nelerdir?

r5 5600x için kullanılabilir mi arkadaşlar? snowman ürünlerinin f/p olduğunu söylüyorlar. düşünceleriniz nelerdir?
5600x ile kullanırmı orasında pek emin değilim ürünün detayları verilseydi kesin bir cevap verebilirdik .

haklısınız. peki bir tavsiyeniz var mı? işlemcim için soğutucu arıyorum

Son düzenleme:
Geri