Benimkinde ısınma sorunu oldu ekran kartı kullanımı 95 oldu ve so ra bozuldu sicakliktanÇöp oluyor derken biraz açar mısın?
Benimkinde ısınma sorunu oldu ekran kartı kullanımı 95 oldu ve so ra bozuldu sicakliktanÇöp oluyor derken biraz açar mısın?
Rica etsem size zahmet deneyimlerinizi paylaşır mısınız efendim?@RevDeisDou ve ben varım bir de bir kaç kişi daha da var.
Hangi işlemci ve 4 gb mı 8 gb mı? Gerçi 3 FPS değişiyor ama VRAM zorlanabilir diye dedim.Merhaba arkadaşlar aranız da illa ki 5500xt kullananlar vardır bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şuan için günümüz oyunlar da ve fps oyunların da ne gibi değerler alıyorsunuz hangi ayarlar da oynuyorsunuz?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Bütçem buna yetiyor hocam malesef.cyberpunk mesela. o oyunların optimizasyonu bozuk. yakın zamanda düzelir. ama çok iyi bir kart 5500xt 8GB
driver sorunları da kalktı 5500xt 8gb da.
üstünü alacaksan nvidia kart bak yalnız.
daha önce kullandım gayet başarılı.Hatta elimde kapalı kutu bile var isteyene piyasa altına veririmMerhaba arkadaşlar aranız da illa ki 5500xt kullananlar vardır bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şuan için günümüz oyunlar da ve fps oyunların da ne gibi değerler alıyorsunuz hangi ayarlar da oynuyorsunuz?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
sorun yok buna da şükür.Bütçem buna yetiyor hocam malesef.
Ryzen 5 3500 ekran kartı da 8gb olan modeliHangi işlemci ve 4 gb mı 8 gb mı? Gerçi 3 FPS değişiyor ama VRAM zorlanabilir diye dedim.
eski bir video bu. 5500xt 8gb şuan daha iyi. sürücüleri düzgün çıkıyor artık
Ben aldım ama pişman oldum sıcaklıktan ekran kartı bitiyor benim rx 5500 xt fanları soğutmaya yetmediÇöp oluyor derken biraz açar mısın?
Ryzen 5 3500 ile efendim.Hangi işlemci ile kullanacaksınız ?
Oyun testleri youtubeda mevcut.
Her oyunu oynatmaz. Her oyunu high oynatması için 1660S var ama bu da 45 50 alır.Çok şükür sonun da güzel bir yorum.
Mart ayın da alayım o zaman ben bunu;
![]()
ModArt PC-MA2 / AMD RYZEN 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ModArt PC-MA2 sistemimiz ModArt PC önerisi ile Intel’in fiyat/performans canavarı Intel Core-i5 11400F işlemcisinden gücünü alırken ASUS TUF GTX 1660 Ti ile yanında 500GB M.2 SSD depolaması ile oyunlar içindeki yükleme sürelerinizi de minimuma indirmenizi sağlıyor.www.gaming.gen.tr