DOGE Coin Almak!

Yıl bilmem kaç
Doge coin 200 k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DOGE Coin inanılmaz ucuz 3500 TL'ye 43.000 tane aldım, Bitcoin'i geçmesine gerek yok 1 DOGE Coin 100TL olsa param 4.300.000 TL oluyor :D
Ooo bu nasil kardır hayırlısı olsun Abdullah abi

nereden alıyorsunuz acaba ?
18 yaş üstündeyim.

Bu sabah çok ciddi bir hareketlilik görmesinin üzerine acaba 2-3 sene sonra ne olur düşüncesi ile satın aldığım Coindir. 3500 TL'lik aldım ve yarım saatte total değer 4140 TL'ye çıktı bakalım değişik bir coin sonucu ne olacak ben de merak ediyorum ya üzecek ya da sağlam sevindirecek gibi 2-3 sene yatsın bakalım.

Alıntıyı görüntüle

NOT: yatırım tavsiyesi değildir.
Devletlerinde Kripto paraya geçeceğine dair iddialar var. Eğer herhangi bir Nato Ülkesi geçiş yaparsa Kripto fiyatlarında dalgalanma olabilir.

Bu sabah çok ciddi bir hareketlilik görmesinin üzerine acaba 2-3 sene sonra ne olur düşüncesi ile satın aldığım Coindir. 3500 TL'lik aldım ve yarım saatte total değer 4140 TL'ye çıktı bakalım değişik bir coin sonucu ne olacak ben de merak ediyorum ya üzecek ya da sağlam sevindirecek gibi 2-3 sene yatsın bakalım.

Alıntıyı görüntüle

NOT: yatırım tavsiyesi değildir.
doge coini çıkaran adam bile elindekileri satmış diye biliyorum :D

DOGE Coin inanılmaz ucuz 3500 TL'ye 43.000 tane aldım, Bitcoin'i geçmesine gerek yok 1 DOGE Coin 100TL olsa param 4.300.000 TL oluyor :D
1000tl yada 10.000tl olsa varya :)
İtopya dan incehesaptan çok daha bir büyük şirket kurup bize uygun parçalar çıkarırsın :)

Umarım gönlünce olur abi.

Değerlenir inşallah.

çok şişirdiler yakında patlar ama bu uzun vadeli düşünen için pek bir şey ifade etmiyor tabii :D

Beyler?

dogeee.jpg

çok şişirdiler yakında patlar ama bu uzun vadeli düşünen için pek bir şey ifade etmiyor tabii :D
Yatırdığın coini takip ettikten sonra bir şey olmaz. Bir dünya coin var, şerit değiştirir gibi coin değiştirirsin. En kötü ya Dolar'a yada TL'ye çekilirsin. Yatırım tavsiyesi değildir.
Devletlerinde Kripto paraya geçeceğine dair iddialar var. Eğer herhangi bir Nato Ülkesi geçiş yaparsa Kripto fiyatlarında dalgalanma olabilir.
Kripto para için bunlar normal.

Geri