- Reaksiyon skoru
- 1,333
- Konu Sahibi Konu Sahibi
@KeReM 1963 sadece gülücük atıyorsun.
"Sanane milletin ne yaptığından?"30 TL'ye satılan keylerin bunlardan farkı yok.Ben aldım vaktinde MAK Key çıktı 2 günde patladı. Aradım bakan olmadı.
Bu yöntemle 5 yıldır kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım.
Ben bilgilendirmeye çalıştım fakat anlamak istemeyenler diretti.Ben sorun nedir anlamadım. Neden burda minik bir kavga çıktı şimdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Key alacagına git ver parasını windows u al.
29 TL verdiğinde OEM key vermiyorlar sorun oradaMerhaba arkadaşlar. Bir konuya değinmek istiyorum.
Bu CMD ile etkinleştirme yöntemi falan var, örneğin bir arkadaş yazmış:
Alıntıyı görüntüle
Ve daha sonra sitenin kmspico ile bağlantısı olmadığını savunmuş:
Alıntıyı görüntüle
Bağladığı server ise bu:
Alıntıyı görüntüle
Verdiği keyler Microsoft tarafından oluşturulmuş ve sadece DENEME amaçlı keyler.
Demem o ki 29 TL verip bir OEM key alın. Riske değmez.
Bana kalırsa kim ne kullanırsa kullansın. İster crack ister lisanslı. Bana ne?Zaten Retail Windows Key aldım Windows ilk çıktığında.2. bilgisayarımda kullanyorum CMD metodunu. Bir sorun yaşamadım henüz.
Aldığın yere bağlı PTTAVM de bile vardı bi ara hayla vardır belkide bakmadım.29 TL verdiğinde OEM key vermiyorlar sorun orada
Bende para vermedim.Arkadaş gayet haklı bence konuşmanıza gerek yok sizin yararınıza konuşuyor sisteminizi boş yere çöp etmeyin ben 10 TL ye aldım key 2,5 senedir kullanıyorum.
Ben zaten karışmadım kimseye.Bana kalırsa kim ne kullanırsa kullansın. İster crack ister lisanslı. Bana ne?
İnsanların buna karışması sinir ediyor.
Neyin ne olduğunu öğrenince görür@KeReM 1963 sadece gülücük atıyorsun.
Vallahi bende sen karıştın demedim kiBen zaten karışmadım kimseye.Ancak OEM key kullananlar sanki vatanı kullanıyormuş gibi hava atmasın rica ediyorum. Bir farkı yok.