amdsaolsun
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,934
Devletin spor tesisinde yokmudur hocamHoca masrafı. Genelde wuju diğerlerine göre daha pahalıdır.
Devletin spor tesisinde yokmudur hocamHoca masrafı. Genelde wuju diğerlerine göre daha pahalıdır.
Bilmem. Hiç bakmadım.Devletin spor tesisinde yokmudur hocam
Bartın da inş vardır hocamBilmem. Hiç bakmadım.
Aslında sakatlanma durumh olmaz çünkü sizi direk dövüştürmezler zor olup olmaması sana bağlı içinde istek varsa hemen alışırsın. Düzenli olarak yaparsan tabii ki kilo verirsinBoks'a yazılacağım ve aklımda bir kaç soru var cevaplarsanız sevinirim.
1-İlk başlayanlar için zor oluyormu?
2-Düzenli olarak yaparsak kilo verebilirmiyiz?
3-Sakatlanma olasılığı yüksek mi?
4-Pandemi döneminde boks salonları açık mı?
Seni gider gitmez maça sokmazlar.Boks yaptığınızda yumruk yediğinizde nasıl ayılıyorsunuz?
vücut gucumu kullanarak yapabilirim vücut ve beyin özellikle beyin
Satranç![]()
Boks'a yazılacağım ve aklımda bir kaç soru var cevaplarsanız sevinirim.
ben gitmiştim spordan sonra çok yemek yemezsen verirsinBoks'a yazılacağım ve aklımda bir kaç soru var cevaplarsanız sevinirim.
Bir yıl gittim ilk gittiğimde çok dayak yiyorsun aga ben memeleri erittim çok memem vardı biraz boyum arttı o dönemde cüsse oluştu sakatlanmak mümkün bileklerin falan incilebilir ama düzenli olarak gidersen gerçekten vücut şekilleniyor ve cüsse oluşuyor .Boks'a yazılacağım ve aklımda bir kaç soru var cevaplarsanız sevinirim.
Yani, eğer iyi bir hocayla eğitim alırsan ve kendini verirsen güzel bir spor, vücut olarak da baya geliştiriyor.1 ay sonra 16 yaşına gireceğim.