Biyolojiden düşük aldım.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
3,499
Baya bi düşük notum var. Bugün de biyolojiden 37 aldığımı öğrendim. Biyoloji 37, Tarih 34, Fizik 38, Matematik 21. Bunların dışında diğerlerinden yüksek aldım. Sizce notlarım nasıl? Daha kötüsü var mıdır? Bir de gelecek seneye kaldığım sınavların sorumluluklarına mı gireceğim?

Baya bi düşük notum var. Bugün de biyolojiden 37 aldığımı öğrendim. Biyoloji 37, Tarih 34, Fizik 38, Matematik 21. Bunların dışında diğerlerinden yüksek aldım. Sizce notlarım nasıl? Daha kötüsü var mıdır? Bir de gelecek seneye kaldığım sınavların sorumluluklarına mı gireceğim?
daha düşük alacagıma yemin edebilirim :(

• Üzgün
Reaksiyonlar: baid
Sözlülerle yükseltirsin dert etme.

• Hahaha
Reaksiyonlar: baid
Sıkıntı yapma, önümüzde ki sınavlar da toparlarsın.

kaçıncı sınıf kanka?
10 ise çok rahat yapabilmen lazımdı kolay konular
9 ise ezberleme üstüne 11 ve 12 bilmiyom

beslenme 15 o.O2
sorumluluklar sadece belirli derslerden oluyor sanırsam
edebiyat falan

3 dersten kalırsan sınıfta kalıyorsun farketmeksizin
ama geçirrirler merak etme o akdarda düşük değiller

Tarihten nefret ediyorum

Bilgisayar= 61
biyoloji=72
Din= 65

Yazılımcı olcam 😎

Merak etme kankam düzeltirsin

tarihten 32 aldım coğrafya belli değil ama ondanda o civar alırım diğerleri de hep 40 60 arası

Geri