goshawk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 961
hocam dediğim gibi fincanı ben göremiyorum. o yüzden çekimser kalıyorum.Hocam bunun neresi zorlama. Apaçık ortada.
hocam dediğim gibi fincanı ben göremiyorum. o yüzden çekimser kalıyorum.Hocam bunun neresi zorlama. Apaçık ortada.
dostum "zorlama olmuş" diyorum onu da kabul etmiyorsun. ben o fincan kulpa göre işlem yapmam.Ben anlamadım. Olan bir şeyi herkes görmez mi? Mantıklı değil şu an.
Hocam hem yeni başlayanlar için hem de bu Portföy hakkında önerebileceğiniz bir youtube video serisi ya da kanalı var mı ? Yoksa önüme gelen içerikleri tek tek deneyerek bulayım mı ?Hocam bunun neresi zorlama. Apaçık ortada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Portföy oluştuma yapabilirsin.
dostum "zorlama olmuş" diyorum onu da kabul etmiyorsun. ben o fincan kulpa göre işlem yapmam.
Hocalarım ne var o zaman?@Caner Kösedağ Fincan yok Algo' da.
Bulduğunuz fırsatlardan hepsinden yararlanacak şekilde oluşturabilirsiniz.Hocam hem yeni başlayanlar için hem de bu Portföy hakkında önerebileceğiniz bir youtube video serisi ya da kanalı var mı ? Yoksa önüme gelen içerikleri tek tek deneyerek bulayım mı ?
Teşekkür ederim tavsiyelerinizi dikkate alacağım.Hocalarım ne var o zaman?
Hatta az önce Kripto Emre'nin videosuna denk geldim. VRA coini bilglendirmesi için. ALGO'da çanak var bakabilirsiniz dedi .
Çanak ile fincan aynı şey değil mi?
Bulduğunuz fırsatlardan hepsinden yararlanacak şekilde oluşturabilirsiniz.
@Litecoin @mgnary
İlginiz için teşekkür ederim ile düzeltmiş sayalım o zaman o postuTavsiye mi? Kim tavsiye verdi?![]()
Yıl sonuna kadar bekleyebilirsiniz.Hocam HOT coin hakkındaki düşünceniz neler?
0.06 dan aldım 0.16 ya kadar çıktı şuaralar 0.15 civarı 1353 hot coin var
Yukarı bi video attm. Onun yüzünden fincan dedim. Fincanı çanak diye öğretti bana.Alıntıyı görüntüleEn fazla böyle bi canak var.