1660 Super ile mining yapılır mı ?

shpresoj

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
469
Arkadaşlar elimde 1660S var bu işlerede ufak merakım var ama bilgim yok. Sizce yapılır mı zararlımı çıkarım karlı mı ?

En İyi Cevap
Bana biraz nasıl yapacağım hakkında yardımcı olur musunuz ?
Öncelikle Binance hesabı oluşturmanız gerekiyor. Oluşturduktan sonra sağ üstte Cüzdan kısmından Spot Cüzdanı'na tıklayın.
1617656085947.png

Sonra burada "Coin Ara" kısmından Ethereum'u bulup
1617656137300.png

Yatırma seçeneğine tıklayın.
1617656158885.png

Buradaki adresi kopyalayın.
Ben kazım yaparken Ethermine ve PhoenixMiner kullanıyorum bu ikisi üstünden gideceğim.
PhoenixMiner'i kurun, bat dosyasına sağ tıklayıp "Düzenle" seçeneğini seçin.
1617656273573.png

Şu kısımdan kazmak istediğiniz poolu ve cüzdan kodunuzu düzenleyin. Cüzdan kodunuz Binance'de kopyaladığınız kod, bu kodun size ait olmasına dikkat edin. Bunları yaptıktan sonra kaydedip çıkın. Sonrasında .bat dosyasını çalıştırarak...
Bana biraz nasıl yapacağım hakkında yardımcı olur musunuz ?
Öncelikle Binance hesabı oluşturmanız gerekiyor. Oluşturduktan sonra sağ üstte Cüzdan kısmından Spot Cüzdanı'na tıklayın.
1617656085947.png

1617656137300.png

1617656158885.png

Ben kazım yaparken Ethermine ve PhoenixMiner kullanıyorum bu ikisi üstünden gideceğim.
PhoenixMiner'i kurun, bat dosyasına sağ tıklayıp "Düzenle" seçeneğini seçin.
1617656273573.png

Şu kısımdan kazmak istediğiniz poolu ve cüzdan kodunuzu düzenleyin. Cüzdan kodunuz Binance'de kopyaladığınız kod, bu kodun size ait olmasına dikkat edin. Bunları yaptıktan sonra kaydedip çıkın. Sonrasında .bat dosyasını çalıştırarak kazıma başlayabilirsiniz.
Kazıma başladıktan sonra https://ethermine.org/ "Ethereum Madenci Adresi" kısmına cüzdan kodunuzu yapıştırın. Buradan anlık hızlarınızı ve kazdığınız miktarı görebilirsiniz. Ethermine ödenmemiş 0,01ETH için en az 14 günde bir, ödenmemiş 0,05ETH için en az 7 günde bir ödeme yapar. Detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.
Tavsiyem kartınıza ayar yapmanız, benim kartım ayar yapmadan önce 25-26MH hızında kazım yapıyor ve 120W çekiyordu. Ayar yaptıktan sonra 30.9-31MH hızlarında kazım yapmaya başladım, kart 80W çekiyor.
Tam bakamadım ama bu video da size yardımcı olabilir.

Son düzenleme:
En İyi Cevap
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
PhoenixMineri'i kurun, bat dosyasına sağ tıklayıp "Düzenle" seçeneğini seçin.
Alıntıyı görüntüle
Şu kısımdan kazmak istediğiniz poolu ve cüzdan kodunuzu düzenleyin. Cüzdan kodunuz Binance'de kopyaladığınız kod, bu kodun size ait olmasına dikkat edin. Bunları yaptıktan sonra kaydedip çıkın. Sonrasında .bat dosyasını çalıştırarak kazıma başlayabilirsiniz.
Kazıma başladıktan sonra https://ethermine.org/ "Ethereum Madenci Adresi" kısmına cüzdan kodunuzu yapıştırın. Buradan anlık hızlarınızı ve kazdığınız miktarı görebilirsiniz. Ethermine ödenmemiş 0,01ETH için en az 14 günde bir, ödenmemiş 0,05ETH için en az 7 günde bir ödeme yapar. Detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.
Tavsiyem kartınıza ayar yapmanız, benim kartım ayar yapmadan önce 25-26MH hızında kazım yapıyor ve 120W çekiyordu. Ayar yaptıktan sonra 30.9-31MH hızlarında kazım yapmaya başladım, kart 80W çekiyor.
Tam bakamadım ama bu video da size yardımcı olabilir.
Hocam çok sağ olun gerçekten. :)
Birde rica etsem ekran kartı ayarlarınızı söyler misiniz ?

Az bir getiri olur ayrıca o ekran kartı 7/24 çalışıcak oyun vs oynayamıyacaksınız
Max 30mhs alırsınız diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,457
Üyeler
197,472
Son üye
Arda Ü.
Geri