Vücut Geliştirmekle Uğraşan var mı?

Coochie Man

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
257
Arkadaşlar tam spora başlamıştım bir gün gittim ve spor salonları kapandı bende bu süreçte evde kendim bir şeyler yapıyım diyorum. Zayıfım ve kasla birlikte kilo da almam lazım ama ramazanda bunu nasıl yapmam lazım pek emin değilim yardımcı olucak var mı?

Arkadaşlar tam spora başlamıştım bir gün gittim ve spor salonları kapandı bende bu süreçte evde kendim bir şeyler yapıyım diyorum. Zayıfım ve kasla birlikte kilo da almam lazım ama ramazanda bunu nasıl yapmam lazım pek emin değilim yardımcı olucak var mı?
Ben hiç spor salonuna gitmeden yaptım karın kası falan. Illa da spor salonuna gerek yok evde kendi idmanın programını oluşturup yapabilirsin ramazanda spor için ege fitnessin ramazan videosunu izle

Ramazanda çok ağır spor yapılması önerilmez iftardan sonra 1 saat falan basit hareketler yapmalisin. Fazla ağır haraketler yapmadan

Ben hiç spor salonuna gitmeden yaptım karın kası falan. Illa da spor salonuna gerek yok evde kendi idmanın programını oluşturup yapabilirsin ramazanda spor için ege fitnessin ramazan videosunu izle
Spor yapmak da sıkıntı yok da yanında kilo da almak sıkıntı.

Evde çok bir şey yapamazsın dambıl falanla anca ama şınav öneririm birde barfiks çubuğu alabilirsin bu ikisini yaptın mı dambıllara gerek kolmaz.
Dar geniş elmas yumruk bu şınavları yap birde barfiks çek bol bol fitnesstaki etkiyi görürsünbirebir.
Ama daha yeni başladığınan bunları çpk yapacağını sanmam heleki barfiksi o yüzden pes etme

Spor yapmak da sıkıntı yok da yanında kilo da almak sıkıntı.
Kilo almak için çok yiyeceksin bu kadar. Ama öğünlerinde proteini fazla tutmaya çalış ki kiloların kaslardan oluşsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ramazanda çok ağır spor yapılması önerilmez iftardan sonra 1 saat falan basit hareketler yapmalisin. Fazla ağır haraketler yapmadan
Alakası yok bu arada

Bildiğim kadarıyla konuşayım, iftarda çok yemiyosan yemekten en az 2 saat sonra 1 saat kendi vücut ağırlığın ile antrenman yapabilirsin, şınav-mekik-plank-barfiks-bel gibi emin ol ki çok etili olur haftada 5-6 gün yapsan. İftardan yine 1 saat önce ise hafif, zorlamayacak ısınma ve esneme hareketleri yapabilirsin.

Bildiğim kadarıyla konuşayım, iftarda çok yemiyosan yemekten en az 2 saat sonra 1 saat kendi vücut ağırlığın ile antrenman yapabilirsin, şınav-mekik-plank-barfiks-bel gibi emin ol ki çok etili olur haftada 5-6 gün yapsan. İftardan yine 1 saat önce ise hafif, zorlamayacak ısınma ve esneme hareketleri yapabilirsin.
Gün içinde yapmamın ne zararı olucak ki.

İftarda ise protein ve karbonhidrat ağırlıklı beslenirsen çok daha iyi olur.

Kilo almak için çok yiyeceksin bu kadar. Ama öğünlerinde proteini fazla tutmaya çalış ki kiloların kaslardan oluşsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alakası yok bu arada
Uzun süre fitness a gitmiş birisi olarak ramazanda ağır spor yapılmaz çünkü vucudun karbonhidrat ve protein ihtiyacını tam anlamıyla karsilayamayiz istersen yap ama pek faydasi olmaz

Gün içinde yapmamın ne zararı olucak ki.
Ben oruç tutucağını düşünerekten söyledim onları, oruçlu değilsen istediğin vakit yap vücut ağırlığın ile (isteğe bağlı dumbell-barfiks vs.) internette 100'lerca video var bunla alakalı

Geri