COMANDANTE
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 4,282
Bazı coinlerde fırsat var gibi.
Bazı coinlerde fırsat var gibi.
Şu an hiçbir önerim yok. Piyasanın normale dönmesini bekliyorum. Başkasının olabilir onun bunun olabilir. Ben tecrübesiz olduğum için korkuyorum şu an bir şeye girmeye.Caner şuan yaklaşık 1k yaptıracağız gibi, önerin var mı varsa nedenini kısaca anlatır mısın? YTD yazmayı da unutma![]()
Aslında bu düşüşü görmeseydik Uni de 30 seviyeleri mükemmel bir alım fırsatıydı. V3 5 mayısta geleceğinden şimdiden trene çok iyi bir fiyattan binmiş olacaktık. Bu btc düşüşü bütün işleri bozdu gibi bir şey. Birkaç saate veya birkaç güne belli olur tahminimce son durumlar. Bu durumda yapılabilecek en mantıklı şey tecrübe edinmek. Bir yerde okumuştum buna benzer bir olay 2017'de de olmuştu. Böyle böyle piyasayı öğreneceğiz stoplar ile ne kadar zararı azaltsak o kadar iyi çünkü tecrübemizi daha ucuza kapatmış olacağız diye bakıyorum olaylara.Şu an hiçbir önerim yok. Piyasanın normale dönmesini bekliyorum. Başkasının olabilir onun bunun olabilir. Ben tecrübesiz olduğum için korkuyorum şu an bir şeye girmeye.
AjbddjdnnsjdudjdhjehfibowbekfhekdnejdkAlıntıyı görüntüle
S89GTHJWAEOSGKÖPPA
ppajsdjaksldjaklsjdhkasjdasdaAlıntıyı görüntüle
S89GTHJWAEOSGKÖPPA
kazandıkları yetmiyo bide garibanın parasından kazanacaklar.ppajsdjaksldjaklsjdhkasjdasda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Benim oynadığım paralarla adamlar kurs yapmış. Bütün parayı cüzdana yatırıp boş cüzdanla gezmek gibi bir şey olur alsam. 400 TL ne ya koy 50 TL ye alalım.