Hangi ayarları istiyorsunuz mesela.Logitech G Pro X satın aldım ancak ayarlarını bir türlü beceremedim. Hazır Ayarlardan indirdiğimde ise gözükmüyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Bende çoğu yüklü istersen ss alıp atarım aynısını yaparsın.Logitech G Pro X satın aldım ancak ayarlarını bir türlü beceremedim. Hazır Ayarlardan indirdiğimde ise gözükmüyor. Yardımcı olabilecek var mı?
BG VOİCE ın ayarlarını atarsan sevinirimHangi ayarları istiyorsunuz mesela.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende çoğu yüklü istersen ss alıp atarım aynısını yaparsın.
Şuan BG VOİCE ayarını kullanıyorum.
Normal sesler iniyor mu?BG VOİCE ın ayarlarını atarsan sevinirim
BG VOİCE ayarı.BG VOİCE ın ayarlarını atarsan sevinirim
şey ince ayarları da varda onları atabilirmisin böyle 3 noktaya basınca cıkıyorNormal sesler iniyor mu?
BG VOİCE ayarı.
Atıyorum hemenşey ince ayarları da varda onları atabilirmisin böyle 3 noktaya basınca cıkıyor
Mesela pubg var fps var bass music var onları atayım mı?1 tanesini indirebildim ama çoğu inmiyor
teşekkür ederim discord kullanıyorsanız gelip de yapabiliriz hattaAtıyorum hemen
Mesela PUBG var fps var bass music var onları atayım mı?
teşekkür ederim discord kullanıyorsanız gelip de yapabiliriz hatta
teşekkür ederim doğru attınız değilmi çünkü arkadaşlarım beğenmedi deMesaj otomatik olarak birleştirildi:
normal ses ayarları : PUBG, SOUND 3.0, BASS MUSİC ve FPS
bende ilk aldığımda inmiyordu baya araştırdım kimse atmıyordu ve hiçbir şekilde bulamıyordum. Aliexpres yorumlarına girdim ve bütün fotoğraflara baktım orda birisi atmıştı ondan bakarak yaptım hatta en güzel ses BG falan demişti.
Evet doğru hiçbir şekilde değiştirmedim.teşekkür ederim doğru attınız değilmi çünkü arkadaşlarım beğenmedi de
Ses ekolayzeri doğru yaptınız mı?teşekkür ederim doğru attınız değilmi çünkü arkadaşlarım beğenmedi de
Sana iki tane daha atabilirim arkadaşlarım onları çok seviyorEvet doğru hiçbir şekilde değiştirmedim.
Ses ekolayzeri doğru yaptınız mı?
tamamdır teşekkür ederimEvet doğru hiçbir şekilde değiştirmedim.
Ses ekolayzeri doğru yaptınız mı?
Etiketlemeyi unutmuşum. Dediğim gibi yeni sürümden dolayımı bu geniş çaplı olması yoksa ayarlardanmı kaynaklanıyorMesaj otomatik olarak birleştirildi:
normal ses ayarları : PUBG, SOUND 3.0, BASS MUSİC ve FPS
bende ilk aldığımda inmiyordu baya araştırdım kimse atmıyordu ve hiçbir şekilde bulamıyordum. Aliexpres yorumlarına girdim ve bütün fotoğraflara baktım orda birisi atmıştı ondan bakarak yaptım hatta en güzel ses BG falan demişti.