Yardım Bu Direksiyon Seti Alınır mı ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
2. El almak veya kendim yapmayı düşünmüyorum. Heveslik bir tane alacağım sadece.
bak bu modeller yada kendın yapacagında hassasiyet olmaz yani saga 20 derece çevirsende eşit oranda 100 derece çevirsende eşit oranda döner klavyeyle aynı mantık dediğimm v5h pro hassasiyet konusunda fiyatına göre gayet iyi ne kadar çevirirsen direksiyon o kadar döner

Senin heves ettiğin, Videolarda izlediğin 900 derece olan. onu almazsan bi anlamı olmaz

Kaliteli direksiyon setlerine baktımda 2 binden aşağı yok yani bir direksiyona bu kadar para harcamak mantığıma sığmıyor. Arada bir araba oyunları oynamak için alacağım, ucuza bunu buldum alınır mı ? 4 ay falan dayansa yeter zaten çok bir zararımda olmaz.

Dostum beni yanlış anlamanı istemem fakat, ''fiyat performans direksiyonu'' diye bir şey yoktur ben kendim snopy direksiyona sahibim yeni nesil oyunlarda çok sıkıntı çıkarıyor ve düzgün oynanmıyor. ''Ucuz da olsa direksiyon ayrı sarar yaa'' kafası bi 7-8 yıl geride kaldı. Ama illa almak istiyorsan sen bilirsin.
Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim şimdiden.

ffb olmayan direksiyonlar zevlki olmuyorlar. bütçe varsa en kötü ikinci el dfgt almak lazım.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri