Arthur♛Morgan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,744
Spor yaparak verebilirsin.
kötü bir sonuç çıkarsa falan diye bir de fobim varNiye?
yaşın kaç ki :dBoylarımız aynı, ben de o kilolarda sayılırım. Beni rahatsız etmiyor.
Ağustos'ta 17yaşın kaç ki :d
O dediğiniz şey hastalık Hocam psikoloğa gidin her kes sonunda ölecek bende aksine hiç umursamıyorum biraz umursamamak lazım kilo vermek için gittiğiniz doktordan kanserinin haberi gelmez gidin bişey olmaz he bide psikoloğa gidin o dediğiniz şey e hastalık hastası deniliyor gidipte sizi ameliyat etmezler 1 2 ilaç biraz dinlenirsiniz oldunuz muqkötü bir sonuç çıkarsa falan diye bir de fobim var
iyiymiş reis benim de 15Ağustos'ta 17
ama iğne korkusu varO dediğiniz şey hastalık Hocam psikoloğa gidin her kes sonunda ölecek bende aksine hiç umursamıyorum biraz umursamamak lazım kilo vermek için gittiğiniz doktordan kanserinin haberi gelmez gidin bişey olmaz he bide psikoloğa gidin o dediğiniz şey e hastalık hastası deniliyor gidipte sizi ameliyat etmezler 1 2 ilaç biraz dinlenirsiniz oldunuz muq![]()
15 yaşındasınız rahat olun o zaten olur zaten kendinizi kasarsanız acıyor anca, diğer türlü derin bir nefes alıp iğne olacağım yeri gevşek bırakıyorum acımıyor hem önemli olan bence fiziksel acı değil psikolojidir fiziksel acı geçer ama psikoloji hemen geçmeziyiymiş reis benim de 15mayıs ta 15 olmuştum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama iğne korkusu varbir de onu nasıl çözem xD
zaten hasta olduğumda 1 keresinde mecburen plastik iğne istemiştim pek fazla acımamıştı15 yaşındasınız rahat olun o zaten olur zaten kendinizi kasarsanız acıyor anca, diğer türlü derin bir nefes alıp iğne olacağım yeri gevşek bırakıyorum acımıyor hem önemli olan bence fiziksel acı değil psikolojidir fiziksel acı geçer ama psikoloji hemen geçmez
bir de dc gelebilirmisin rica etsem15 yaşındasınız rahat olun o zaten olur zaten kendinizi kasarsanız acıyor anca, diğer türlü derin bir nefes alıp iğne olacağım yeri gevşek bırakıyorum acımıyor hem önemli olan bence fiziksel acı değil psikolojidir fiziksel acı geçer ama psikoloji hemen geçmez
Ne yazıkki dc yokbir de dc gelebilirmisin rica etsem
neyse konuşma başlatamNe yazıkki dc yok![]()
El sporu derken ?bu arada ben el sporu da yapıyorum kilo vermemi etkiler mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tamam illa sabaho lması gerekmez dimi ?
Bisiklet daha çok verdirir, yürüme de hareket kısıtlı ama bisiklette tüm vücut çalışıyor.Nasıl gerek yok ya yürümek bisikletten daha fazla kilo verdirir benim bildiğim