M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,172
hayır hocam sağlık ocağı değil acile gidin.(!) olmalı de mi o ?
hayır hocam sağlık ocağı değil acile gidin.(!) olmalı de mi o ?
Ağır bir şey kaldırdın mı yada güç uyguladın mı ? genelde bu sebeple çok sık görülebiliyor.Ondan değil hocam, yaklaşık 3 saniyede duvarı hiltiyle delermişcesine titriyor. Titrerken yaklaşık 2 cm felan oynuyor sürekli.
Hocam hiç ağır şeyleri solumla kaldırmam genellikle, en son çaydanlık tuttum en ağır onu da sağ kolumla.Ağır bir şey kaldırdın mı yada güç uyguladın mı ? genelde bu sebeple çok sık görülebiliyor.
hocam neden hala bekliyorsunuz acile gidinHocam hiç ağır şeyleri solumla kaldırmam genellikle, en son çaydanlık tuttum en ağır onu da sağ kolumla.
Hocam ek olarak acile gittiğiniz de 5 6 gündür olduğunuda söyleyin ona göre teşhis ve tedavi ederler.Hocam hiç ağır şeyleri solumla kaldırmam genellikle, en son çaydanlık tuttum en ağır onu da sağ kolumla.
Kalbinde ağrı vs hiç oluştu mu?Hocam hiç ağır şeyleri solumla kaldırmam genellikle, en son çaydanlık tuttum en ağır onu da sağ kolumla.
Sebep? Gitmelisin.Sabah gidicem şuan gidemem
Derim zaten hocam detaylara çok girerim her zaman her şeydeHocam ek olarak acile gittiğiniz de 5 6 gündür olduğunuda söyleyin ona göre teşhis ve tedavi ederler.
Sebep : ailemKalbinde ağrı vs hiç oluştu mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sebep? Gitmelisin.
Büyük ihtimal bir şey çıkmayacak ozaman ama sen git ilaç verirler büyük ihtimal.Derim zaten hocam detaylara çok girerim her zaman her şeyde
Sebep : ailem
kalbimde ağrı olmadı sadece sol kolum titriyor
hocam çok saçma bir sebep bu buradaki mesajları gösterim gitmeniz lazımDerim zaten hocam detaylara çok girerim her zaman her şeyde
Sebep : ailem
kalbimde ağrı olmadı sadece sol kolum titriyor
bence dehocam çok saçma bir sebep bu buradaki mesajları gösterim gitmeniz lazım