X3440'lı Sisteme Overclock Yapılır mı?

hüseyin_

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
400
Merhaba ben bir arkadaşıma sistem toplayacağım.
Sistem xeon olacak özellikleri şu şekilde;
xeon x3440
8gb ddr3 ram
h55
1tb hdd
500watt psu
kasa
21.5inç 75hz montiör
gtx750ti veya gtx650ti

işkleciye soğutucu alıp overclock yapacam ama şuna emin olamadım bu anakartla:2.EL 1156 PİN SIFIR AYARINDA ATOMAX ZX-H55M XEON DESTEKLİ ÜCRETSİZ KARGO Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

overclock yapılabilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül

Son düzenleme:
gigabyte anakart alırsan daha iyi olur atomax lar dandik olabiliyor ve t6 ultra gibi bir soğutucu alabilirsen 4 veya 6 ısı borulu güzel soğutursun xeon 3440 ı

gigabyte anakart alırsan daha iyi olur atomax lar dandik olabiliyor ve t6 ultra gibi bir soğutucu alabilirsen 4 veya 6 ısı borulu güzel soğutursun xeon 3440 ı
Atomax benim bildiğim piyasadan buldukları dandik foxconn anakartları yenileyip marka basıp satıyorlar. Yanlış biliyor da olabilirim

Ben de ilk defa bu yıl duydum bi reddit forumunda marka basarken bazı kısımları unutmuşlar gibisinden birisi post atmıştı :D
msi asus coller master gigabyte en iyisi kaliteli yapıyor adamlar bende de eskiden xeon 3440 vardı 4.0ghz yapmıştım t6 ultra ile ısınıyordu gene malesef termal macunu da iyi sürmüştüm test ile 78 derecelere varıyordu

msi asus coller master gigabyte en iyisi kaliteli yapıyor adamlar bende de eskiden xeon 3440 vardı 4.0ghz yapmıştım t6 ultra ile ısınıyordu gene malesef termal macunu da iyi sürmüştüm test ile 78 derecelere varıyordu
Hiç masaüstü kullanmayan ben o.O2 o.O2
Gerçi 11-12 yıl önce acer marka tüplü bir bilgisayarım vardı o sayılır mı :D

Hiç masaüstü kullanmayan ben o.O2 o.O2
Gerçi 11-12 yıl önce acer marka tüplü bir bilgisayarım vardı o sayılır mı :D
tabi ki sayılır en azından bilgisayarın varmış ki kullanmışsın yaş kaçtı bu arada :D ?

Geri