PC Siyah ekran kalıyor

BBrek

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
406
bana ssd kaynaklı gibi geldi. ssd için hız ve sağlık testlerini yapar mısın? sonuçlara bir bakalım.

cristaldiskmark kullanabilirsin.
Şu an testi yapıyor. Bitince atacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1629119717187.png

1629119729626.png

@Psyduck

Son düzenleme:
Oyun oynarken veya internette dolaşırken (oyun oynarken daha fazla) pc bir anda donuyor siyah ekran kalıyor restart atınca düzeliyor. Nasıl düzeştebilirim. Formatlasam düzelir mi?

Daha 2 gün önce bu sorunu yaşadım ve çözdüm basit bir yolu var tabii herkeste işe yaramayabilir ama denemeni tavsiye ederim; PC yi Güvenli mod da başlat ve DDU İle ekran kartı driverini sil. Ve tekrar Güvenli modda WHQL Onaylı bir sürüm indirip kur. Nvidia ise 466.27 öneririm. Muhtemelen sorunun düzelecektir.

değerlerde bir takılma yapacak bir anormallik yok. önceden de var mıydı bu siyah ekran olayı? yoksa sonradan mı başladı?
sonradan olmaya başladı

Daha 2 gün önce bu sorunu yaşadım ve çözdüm basit bir yolu var tabii herkeste işe yaramayabilir ama denemeni tavsiye ederim; PC yi Güvenli mod da başlat ve DDU İle ekran kartı driverini sil. Ve tekrar Güvenli modda WHQL Onaylı bir sürüm indirip kur. Nvidia ise 466.27 öneririm. Muhtemelen sorunun düzelecektir.
denerim

denedim fakat olmadı başka tavsiyeniz var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,542
Üyeler
188,950
Son üye
eness555
Geri