ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,925
Baştaki minestars 2.si whattomine hangisinde ki değerler doğru acaba biliyorum fazla konu açtım ama ona göre ergo ya geçiş yapabilirsen yapicam
Tmmdir knk eğer net gelir olursa 2 tane 2070 veya 1 adet daha 3070ti almayı dusunuyorumvRvn daha karlı, güven bana
Asıl sorun hangi site doğru bilgiyi veriyor şuan :/Rvn daha karlı, güven bana
Kendisi 33.8 veriyo anlamadım bende trex kullaniyorum3070ti ile neden 33mh hesaplıyorsunuz? Hiçbir ayar yapmadan 35mh veriyor olması gerek bu kartın.
Bu arada whattomine da verilen değerler genelde tutuyor
Ozaman ergoya dönüş yapmak daha mantikliMinerstat üzerinden bakıyorum ben genellikle. Genellikle doğru sonuçlar veriyor.
Ergo' da 150-165 MH' ı geçersin heralde.Ozaman ergoya dönüş yapmak daha mantikli
148 olmuştu bugün deneyeyim dedim 30 saniyelik de pek anlamadım nerde hesap acicam cointex de açsam nasıl cekicem gibi sorunlardan dolayı raven kazdımErgo' da 150-165 MH' ı geçersin heralde.
Yardımcı olursan çok güzel olur hocam yarın sabah erkenden acicam tekrardanErgo' da 150-165 MH' ı geçersin heralde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ergo için yardımcı olabilirim bu arada
Cuzdan konusunda bende daha net değilim. Elimde gecici cüzdan var lakin oradan nereye aktarabilirim pek bilgim yok. Araştıracağım.148 olmuştu bugün deneyeyim dedim 30 saniyelik de pek anlamadım nerde hesap acicam cointex de açsam nasıl cekicem gibi sorunlardan dolayı raven kazdım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yardımcı olursan çok güzel olur hocam yarın sabah erkenden acicam tekrardan
Nasil yapicagim ergo coin kazimi hocam onu da anlatırsan sana zahmet mükemmel olurCuzdan konusunda bende daha net değilim. Elimde gecici cüzdan var lakin oradan nereye aktarabilirim pek bilgim yok. Araştıracağım.
Konudışı: Önceki adın neydi?Baştaki minestars 2.si whattomine hangisinde ki değerler doğru acaba biliyorum fazla konu açtım ama ona göre ergo ya geçiş yapabilirsen yapicam
Neden bişi mi oldu ?Konudışı: Önceki adın neydi?