Letgo Trolleri vol3 ( Çok Riskli Oldu ! )

Son düzenleme:
Açıkçası iyi bile sabretmiş, bu gönderide mantıklı bir taraf göremedim ben...

Hocam niye adama faturadaki fiyatı soruyorsunuz? o adama özel bir şey lütfen ayıp.
Açıklamasında fatura vs mevcut diyor. Bende haklı olarak soruyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açıkçası iyi bile sabretmiş, bu gönderide mantıklı bir taraf göremedim ben...
Hocam zaten troll amaçlı. Yazdığı fiyatın farkındalığı açısından. Ben haklı olarak faturadaki ücreti soruyorum seni ilgilendirmez diyor. Ben oraya kadar gidip faturayı alıp kendim bakacaksam gitmeden niye söylemiyor ?

linkleri de koyun da ilanı şikayet edelim

Faturadaki tutar gerçekten seni ilgilendirmiyor, zaten almayacaksın orasını anlamış adam. Faturadaki tutara göre alışveriş yapamazsın, yıllar önce 20000 TL'ye alınan araba şu an kaç paralara satılıyor, onlara gidip bu araba zamanında 20000 TL'idi şimdi neden bu paraya satıyorsun diyor musun mesela?

Faturadaki tutar gerçekten seni ilgilendirmiyor, zaten almayacaksın orasını anlamış adam. Faturadaki tutara göre alışveriş yapamazsın, yıllar önce 20000 TL'ye alınan araba şu an kaç paralara satılıyor, onlara gidip bu araba zamanında 20000 TL'idi şimdi neden bu paraya satıyorsun diyor musun mesela?
Piyasaya göre iyi demesi ? Bu fiyata daha iyisini alabileceğini o da biliyor hocam. Alay ettiğim konu bu. Karşındaki tabiri caizse ***** yerine koymak bu.

Avukat olmadığına yemin edebilirim. Belli ki veledin teki. Çok iyi yapmışsın kanka. İçimin yağları eridi valla.

Açmayın artık şu konuları.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,063
Üyeler
189,379
Son üye
yasarcamci
Geri