Benimde hepsiburada ile sorunsuz siparişim yok. Eğer imkanın varsa iade talebi oluştur. Başka bir siteden al.Merhaba Hepsiburadadan kulaklık aldım fakat bir alt modelini göndermişler doğrusu ile değişim talep edeyim diyorum mağazada stoğu kalmamış. Bu ürünün doğrusu ile değişimini stok olmasa bile talep etme hakkım varmı?
İndirimli ürün olmasa iade ederim zaten ben aldığımda 650TL'ydi şuan en ucuz 850 olmuş.Benimde hepsiburada ile sorunsuz siparişim yok. Eğer imkanın varsa iade talebi oluştur. Başka bir siteden al.
aldığınız neydi size gelen ne hocamİndirimli ürün olmasa iade ederim zaten ben aldığımda 650TL'ydi şuan en ucuz 850 olmuş.
Samsung Galaxy Buds 2 Aldım Buds Plus geldi.aldığınız neydi size gelen ne hocam
Var tabii kiMerhaba Hepsiburadadan kulaklık aldım fakat bir alt modelini göndermişler doğrusu ile değişim talep edeyim diyorum mağazada stoğu kalmamış. Bu ürünün doğrusu ile değişimini stok olmasa bile talep etme hakkım varmı?
sizin aldığınız https://www.google.com/shopping/pro...&ved=0ahUKEwj8z_DQqpP0AhUhSvEDHWAoBnwQ8wII3AMSamsung Galaxy Buds 2 Aldım Buds Plus geldi.
Ben bunu aldımsizin aldığınız https://www.google.com/shopping/pro...&ved=0ahUKEwj8z_DQqpP0AhUhSvEDHWAoBnwQ8wII3AM
size gelen doğrumu hocam
anladım hocam iade etmeniz lazım bu durumdaBen bunu aldım
![]()
Samsung Galaxy Buds 2 SM-R177 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy Buds 2 SM-R177 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Galaxy Buds 2 SM-R177 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.978,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu geldi
![]()
Samsung Galaxy Buds Plus SM-R175NZ Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy Buds Plus SM-R175NZ Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatlarını Akakçe ile takip et! Samsung Galaxy Buds Plus SM-R175NZ Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Neden iade edeyim Hepsiburada her yerde reklamını yapıyor indirimlerinin bu kadar kolaymı yani, indirimi yap yanlış ürünü gönder stok yok diye değişim yapma para iadesi yap.anladım hocam iade etmeniz lazım bu durumda
eğer uğraşırım diyorsanız thhye başvurun olumlu sonuç alırsınız ama baya uğraşırsınızNeden iade edeyim Hepsiburada her yerde reklamını yapıyor indirimlerinin bu kadar kolaymı yani, indirimi yap yanlış ürünü gönder stok yok diye değişim yapma para iadesi yap.
Şikayetvara yazdım olumlu sonuç çıkmazsa Thhye başvurabilirim.eğer uğraşırım diyorsanız thhye başvurun olumlu sonuç alırsınız ama baya uğraşırsınız
şikayet varın çok işe yarayacağını sanmama ama denenebilirŞikayetvara yazdım olumlu sonuç çıkmazsa Thhye başvurabilirim.