Yanlış ürün gönderimi ve değişim yapılamaması

1337

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
257
Merhaba Hepsiburadadan kulaklık aldım fakat bir alt modelini göndermişler doğrusu ile değişim talep edeyim diyorum mağazada stoğu kalmamış. Bu ürünün doğrusu ile değişimini stok olmasa bile talep etme hakkım varmı?

Merhaba Hepsiburadadan kulaklık aldım fakat bir alt modelini göndermişler doğrusu ile değişim talep edeyim diyorum mağazada stoğu kalmamış. Bu ürünün doğrusu ile değişimini stok olmasa bile talep etme hakkım varmı?
Benimde hepsiburada ile sorunsuz siparişim yok. Eğer imkanın varsa iade talebi oluştur. Başka bir siteden al.

Benimde hepsiburada ile sorunsuz siparişim yok. Eğer imkanın varsa iade talebi oluştur. Başka bir siteden al.
İndirimli ürün olmasa iade ederim zaten ben aldığımda 650TL'ydi şuan en ucuz 850 olmuş.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1337
Var tabii ki

• Beğen
Ben bunu aldım

Bu geldi

Ben bunu aldım

Bu geldi
anladım hocam iade etmeniz lazım bu durumda

anladım hocam iade etmeniz lazım bu durumda
Neden iade edeyim Hepsiburada her yerde reklamını yapıyor indirimlerinin bu kadar kolaymı yani, indirimi yap yanlış ürünü gönder stok yok diye değişim yapma para iadesi yap.

Neden iade edeyim Hepsiburada her yerde reklamını yapıyor indirimlerinin bu kadar kolaymı yani, indirimi yap yanlış ürünü gönder stok yok diye değişim yapma para iadesi yap.
eğer uğraşırım diyorsanız thhye başvurun olumlu sonuç alırsınız ama baya uğraşırsınız

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,358
Üyeler
190,737
Son üye
EmreDemirFE
Geri