🔥İndirim Rampage Fury X Wired RM-F5 449 TL satışta [Trendyol 419TL]

Cezalik bir durum mu var? kalite olarak yerlerde olan bir markaya vasat diyoruz, ne diyelim peki? kotuye kotu demeyelim mi? donanimarsivinin rampage sponsorlugu falan mi var yoksa?
Kötüye kötü demedin ki, evime bile almam dedin bunu alan cahildir dedin ne oldu sana da KALİTELİ MARKA'dan sponsorluk mu geldi. Arısaka yargı

Markayı gömmektense düzgün faydalı yorum yap bence. 2 mesaj kastın (y) Az kaldı bronza hadi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Comfort kafamda şuan çok çok az gidiyor karşıya ses muhtemelen mikrofonu %5 falan kıssam duyulmaz. Lakin Fury X ile comfort kıyaslanamaz. Fury X comforttan en az 2 kat daha fazla ses veriyor.
Ah be abicim. Yarim yamalak bilginle 1,5 senede 30K mesaj kasmissin kalkip 3 gunde 2-3 yorum yapan adama mesaj kastin diyorsun :)

. Yarim yamalak bilginle 1,5 senede 30K mesaj kasmissin kalkip 3 gunde 2-3 yorum yapan adama mesaj kastin diyorsun :)
Dostum sen cok mu biliyorsun? He kaç adama yardımın dokundu? Neler Kazandırdın bu mekana?
Bilgi Tanrısı falan mısın? İslam Dini Paylaşma Dini ;)

En azından yarım yamalak bilgisiyle kasmış 30K mesajı, sen hiç olmayan bilgilye 498 mesaj kasmışsın.

Ah be abicim. Yarim yamalak bilginle 1,5 senede 30K mesaj kasmissin kalkip 3 gunde 2-3 yorum yapan adama mesaj kastin diyorsun :)
Ya abi mi kardeşim mi artık nasıl hitap etmem lazım bilmiyorum ama ne zaman bir şey istesem buna benzer mesaj yazıp gidiyorsun. Bir kerede devamını getir ya Deki bak bu rampage ürün böyle bu yüzden kötü derim tamam veya derim hayır öyle değil.

Cezalik bir durum mu var? kalite olarak yerlerde olan bir markaya vasat diyoruz, ne diyelim peki? kotuye kotu demeyelim mi? donanimarsivinin rampage sponsorlugu falan mi var yoksa?
Hayırdır kardeş beni ne diye konuya katıyorsun?

Allahım insallah konu kitlenmez.
Aga güzel indirim konusuydu biri geldi markayı gömüyor
Bizim gibi kişilerin markaya değil modele bakması lazım bize o bütçede alınabilecek en iyi performanslı ürün lazım
Zaten maddi durumun çok iyiyse seçeneklerinde olmaz

Aga güzel indirim konusuydu biri geldi markayı gömüyor
Bizim gibi kişilerin markaya değil modele bakması lazım bize o bütçede alınabilecek en iyi performanslı ürün lazım
Zaten maddi durumun varsa seçeneklerinde olmaz
Vallahi bi indirim konusu açalım dedik konu marka kavgasına döndü.

Geri