Valorant eşleştirmelerde ilginç bir olay?

Satın alım değil hocam arkadaşımın hesabı :D Bunun için satın almaya gerek yok ki yeni hesap aç 10 derecesiz at 5 maç hiç vurmadan kaybet demir 1 başlatıyor :D

Bizde de ben diye bir machine var hocam nope :D
O da yasak, hesap paylaşımı gibi işlere girmeyin ağır cezaları var.

@Mehmet Yılmaz yok mu şöyle yöneticilerin de katıldığı ucunda ödüllü bir valorant turnuvası? Daha önce üyeler kendi çapında bişeyler denemek istediler fakat hep başarısız oldular yapmadılar turnuvayı.. yönetim ekibi organize etse -bende yardımcı olabilirim elimden geldiği kadar- (sizde bir takım çıkarsanız çok daha zevkli olur) maçlar BO1 Final BO3 olabilir.

@Mehmet Yılmaz yok mu şöyle yöneticilerin de katıldığı ucunda ödüllü bir valorant turnuvası? Daha önce üyeler kendi çapında bişeyler denemek istediler fakat hep başarısız oldular yapmadılar turnuvayı.. yönetim ekibi organize etse -bende yardımcı olabilirim elimden geldiği kadar- (sizde bir takım çıkarsanız çok daha zevkli olur) maçlar BO1 Final BO3 olabilir.
Ben de Twitchten canli yayinlarim oha cok iyi olur.
Abdullah abi şimdiden kanalın yayın anahtarını verebilir misin? Hiiç öylesine...

Onların çoğu arkadaş hesabı oluyor.
Benim 2-3 tane yan hesabım var. Ana çarın rankı gold1 iken beni silver1 başlattı Silver2 olduğum gibi 2 rank atlayıp Gold1'e attı kendisi. Sonra oradan kendim kasmaya devam ettim. Ana hesabım Gold1, Yan hesabım Gold2. Yakında G3 olacak XD
Bu yoldan çok iyi para kazanırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,726
Üyeler
191,153
Son üye
efe61
Geri