Rehber Steam'de Kâr Ettirebilecek Kartlar 🔥

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
61,531
Her steam indiriminde tonla insan gelip soruyor hangi oyunların kartları kar ettirir diye. Bende böyle bir rehber hazırlamaya karar verdim. Steam'de kar ettiren oyunların listesini çıkarmaya çalıştım. Listeyi ara ara güncelleyebiliriz.

Paket şeklinde:

Bunların dışında bu oyunlara da bakabilirsiniz. Sizin de kar ettirdiğini düşündüğünüz oyunlar var ise konuya yazın ekleyelim.

''qop'' un bazı oyunları da var.

Son düzenleme:
Her steam indiriminde tonla insan gelip soruyor hangi oyunların kartları kar ettirir diye. Bende böyle bir rehber hazırlamaya karar verdim. Steam'de kar ettiren oyunların listesini çıkarmaya çalıştım. Listeyi ara ara güncelleyebiliriz.

4 Oyun 1.24₺. 3'ünden kart düşüyor. Kesin kar ettirir.

Bunların dışında bu oyunlara da bakabilirsiniz. Sizin de kar ettirdiğini düşündüğünüz oyunlar var ise konuya yazın ekleyelim.

İlk yazdığın 4 oyun içeren bundle alırsam, IdleMaster ile kartları sömürüp sonra iade edip ekstra kazanç sağlayabilir miyim? 4 oyundan vereceği kartların toplam satış fiyatı ne?

İlk yazdığın 4 oyun içeren bundle alırsam, IdleMaster ile kartları sömürüp sonra iade edip ekstra kazanç sağlayabilir miyim? 4 oyundan vereceği kartların toplam satış fiyatı ne?
Tüm kartların düşmesi 2 saati geçiyor

4 Oyun 1.24₺. 3'ünden kart düşüyor. Kesin kar ettirir.

Hocam, kart işine yabancıyım ne yapacağımı adım adım açıklar mısınız?

Hocam, kart işine yabancıyım ne yapacağımı adım adım açıklar mısınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,965
Üyeler
184,707
Son üye
Karakus
Geri